Temel atma töreni gerçekleşen Atatürk Parkı’nın yapımının durdurulması için mahkemeye başvuran bürokratın Vali Bilal Şentürk olduğu iddialarına cevap veren AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediyenin mahkeme süreci olduğu halde inadına çalışmayı devam ettirdiğine dikkat çekti.

Bilecik Arena programında basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Atatürk Parkı’nın yapımının durdurulması için Vali Bilal Şentürk’ün mahkemeye başvurduğu iddialarına şu şekilde yanıt verdi:

“Valinin başvurduğundan haberim yoktu. Valinin başvurduğunu demek istediğim şey şu şimdi. Tatbikî proje yapılsın bizde destekleyelim problem yok. Bizim hep düşüncemiz bu. Ama orada arada bir itilaf var, vakıflar size bir yazı göndermiş.

Bakın buradaki mahkeme süreci devam ediyor. Yoksa özel sektör gibi değil ki maalesef bürokraside böyle olmuyor. Bir itilaf var bu itilaf çözülsün o parti daha büyüğünü yapsın, bizde açılışa katılalım, bizde destekleyelim, yani ama orada itilaf varken inadına inadına böyle olmuyor. Yani yarın şimdi belediyenin aleyhine bir karar çıksa bu sefer yine,“Ak parti bizim yatırımımıza engel oldu” diyecekler. Şimdi aslında burada olay şöyle bir örnek vereyim. Galatasaraylı Arif Erdem vardı. 6 pasın içinde topu gördü mü kendini yere bırakırdı, penaltı olsun diye. Durumlar biraz buna dönmeye başladı yani.

Editör: TE Bilişim