İKAYDER( İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği) “2020’de İşverenleri Neler Bekliyor” konulu ilk eğitim konferansını gerçekleştirirken,derneğin hedeflerinin ne olduğu da anlatıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen İKAYDER toplantısında, İnsan kaynakları mesleğini ileriye taşımak, etkinleştirilmesini ve geliştirilmesini sağlamak, bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek konusu masaya yatırıldı.

Gerçekleşen toplantıda; İKAYDER Genel Başkanı Dr. Bülent Öz tarafından derneğin tanıtımı ve hedefleri anlatılırken, İKAYDER Bilecik İl Başkanı Tuğba Akbaş İbiş tarafından ise DERNEĞİN Bilecik’teki çalışmaları anlatıldı. Toplantı SGK İl Müdürü Adem Bedir’in “2020’de SGK denetim konuları” hakkında sunum yapılırken, SMMM Türmob Eğitmeni Nedim Boz tarafından ise “Muhtasar ve SGK primi hizmet beyannamelerinin birleştirilmesi” hakkında sunum yapıldı.

“Bir şey yapmam gerektiğini uzun zamandır düşünüyorum”

Amaçlarını; İnsan kaynakları mesleğini ileriye taşımak olduğunu söyleyen İKAYDER Bilecik İl Başkanı Tuğba Akbaş İbiş, “Yaşamaktan çok keyif aldığım bu şehirde, 15 yıldır aşkla yaptığım mesleğimi daha iyi yapabilmek, meşakkatli yollardan geçerek, edindiğim tecrübelerimi meşakkatlerim ile paylaşabilmek hem kendim hem de meslektaşlarım ham de kendini geliştirmek isteyenlere bir yol bulabilmek ve İnsan Kaynakları mesleğinin iş dünyasında hak ettiği değere ulaşmasını sağlayabilmek için bir şey yapmam gerektiğini uzun zamandır düşünüyordum.

Bugün itibari ile denize bir taş attık. Ve sonuna kadar inanıyoruz ki bu taşın etkisi dalga dalga büyüyecek.” İfadelerine yer verdi.

Başkan İBİŞ’in konuşmasının sonrasında devam eden toplantıda, SGK İl Müdürü “2020’de SGK denetim konuları” hakkında uzun bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Müdür Bedir katılımcılardan soru alırken, SMMM Türmob Eğitmeni Nedim Boz ise, “Muhtasar ve SGK primi hizmet beyannamelerinin birleşmesi” hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Editör: TE Bilişim