DEVA Partisi Bilecik İl Teşkilatı Başkan Kadir Emre öncülüğünde gazetemize ziyaret gerçekleştirirken Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas ile görüşme gerçekleştirdi.

İl Başkanı Kadir Emre, DEVA Partisi ile Türkiye’nin şahlanışa geçeceğini vurguladı. Bilecik il ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını son sürat sürdürdüklerini belirten Başkan Emre, “Deva Partisi olarak siyasette yeni bir partiyiz. Türkiye’mizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Siyasi olarak yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın yolunda bizlerde aynı şekilde ülkemizin sorunlarını, ilimizin sorunlarını biliyoruz.

Ülkemizin şu anda yönetilmediğini, ekonomik olarak, sosyal olarak, tarımda, eğitimde birçok alanda eksiklikleri olduğunu biliyoruz. Ülkemizin eksiklerini giderebilmek için genel başkanımızın ve DEVA Partisi’nin kadrolarının bu işe hazır olduğunu, bu işte başarılı olacağından eminiz.

Güçlü bir Türkiye için Sayın Genel Başkanımızın da geçmişte yaptığı görevler neticesinde başarılı olacağımızı ve özellikle son dönemlerde yaşadığımız ekonomik buhranla ilgili sorunu çözecek tek parti DEVA Partisidir. DEVA Partisi ile Türkiye şahlanışa geçecek.” ifadelerini kullandı.

“Bir erken seçim beklentimiz var”

Olası bir erken seçime hazırlıklı olduklarını da söyleyen Başkan Emre, “Bir erken seçim beklentimiz var. Genel Başkanımızın da talimatları noktasında biz hızlı bir şekilde teşkilatlanıyoruz. Şu ana kadar Türkiye’de 67 tane ilde teşkilatlandık,300 tanede ilçede teşkilatlanma bitti. Bizde Bilecik’te il teşkilatımızı kurduk. Merkez ilçe, Bozüyük, Osmaneli ilçe teşkilatlarımız hazır.

Bilecik ilimizde ve ilçelerimizde gerçekten bize büyük bir katılım var. Genel olarak sorunları çözecek kadrolara biz il bazında inşallah sahip olacağız. Bununla ilgili de liyakatli, dürüst, seviyeli arkadaşlarla yola çıkıp ülkemizin sorunlarını beraber çözmeye çalışacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim