Bilecik’in ilk çok kapasiteli otopark olma özelliğini taşıyan 150 araç kapasiteli katlı otoparkın açılışı kurdele kesim töreni ile gerçekleşti.

AK Parti teşkilatının ve birçok vatandaşın katılım sağladığı açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Nihat Can, katlı otopark hakkında kısa bilgiler sunarken, şehrimizin birçok noktasına yine bu şekilde otoparklar yapılacağının müjdesini verdi.

“Bu hizmetlerimizi kat ve kat artırarak devam ettireceğiz”

Başkan Nihat Can, kurdele kesim töreninden önce yaptığı konuşmasında;

“Yine Bilecik’imiz için özel ve güzel bir gündeyiz. Üç günden beri açılışlara koşturuyoruz. Yapımına Sayın Vekilimin başkanlığı döneminde başlatmış olduğumuz ve tamamlanması şahsıma ve arkadaşlarımızla birlikte de bugünde buranın açılışı bizlere nasip oldu. Otoparkımızı 150 araçlık ve 1 lira sembolik bir rakamla vatandaşlarımıza hizmet vermek amacıyla değerlendirdik. Bilecik merkezde sıkışan trafik noktasında hizmet edebilmek için düşündüğümüz bir projeydi. Şehrin merkezine yapmakta olduğumuz Park 11 projemizin altında da yine 160-170 araçlık bir otoparkımız var. Yine planını açıkladığım Kent Meydanı projemizin altında da 400 araçlık bir otopark planımız var. Dolayısıyla mevcutlarla ve mahallelerdeki değerlendirmelerle birlikte 2 bin araç kapasiteli otoparka ulaşacak bir sayımız olacak inşallah. Buda ilimizde trafik sorununa belli bir ölçüde çözüm getireceği noktasında düşüncemizdir. Otoparkımız, araçlarımızı yıkama noktasından tutun, asansörlü vaziyette üç katlı bir otoparktır.

Ben, her zaman şahsım adına Bilecik halkının emrindeyim. İnşallah bu hizmetlerimizi kat ve kat artırarak devam ettireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hizmetlerimizin Bilecik’e hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”İfadelerine yer verdi.

Başkan Can’ın konuşması sonrasında kurdele kesim töreni ile açılışı gerçekleştirilen katlı otopark gezilirken, araç asansörü de yetkililer tarafından katılımcılara tanıtıldı.

Editör: TE Bilişim