Belediye Başkanı Nihat Can, SKM çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği İstasyon Mahallesi esnafı ve vatandaşları ile yaptığı sohbette, ‘’Şehrimizin vitrini İstasyon Mahallemizde çok güzel çalışmalarımız olacak’’ dedi.

Şehrimizin birçok mahallesinde vatandaşlarımız ve esnafla buluşan Belediye Başkanı Nihat Can, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman ve partililerle birlikte, İstasyon Mahallesindeki esnafı ve vatandaşı ziyaret etti.

Ziyaretinde esnaf ve vatandaş ile sohbet eden ve çay içen Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ SKM çalışmalarımız kapsamında bu akşam yağan karın bereketi ile birlikte İstasyon Mahallemiz’deki esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte olduk. Masalarına ve iş yerlerine misafir olduk, çaylarını içtik. Şehrimizin girişi anlamında Vitrin görevi gören İstasyon Mahallemiz ile ilgili önümüzdeki süreçte İnşallah vatandaşlarımızla el birliği içinde güzel hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Ziyaretimizde bizlere eşlik eden AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanımız Onur Karaman ve bütün üye kardeşlerimize teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Mahalle sakinleri ve esnaf ise Belediye Başkanı Nihat Can’a istek ve taleplerini aktararak, ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim