Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 42 büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının katıldığı Kent Başkan 2018 Ödül Törenimizi; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milletvekili Selim Yağcı ve yurdumuzun dört bir köşesinden katılan belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda yerel yönetimde önemli hizmetlere imza atmış belediye başkanları ödüllendirilirken, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can da Bilecik’te gerçekleştirdiği birçok güzel çalışma dolayısıyla Kent Başkan Ödülüne layık görüldü.

Ödülünü Eski Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun elinden alan Belediye Başkanı Nihat Can, şunları kaydetti:

‘’Bilecik Belediyesi olarak bugün güzel ve önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptık. Serhat Şehirleri Van ve Edirne’den, Antalya’ya; Kütahya’dan Yozgat’a ülkemizin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının katıldığı Kent Başkan 2018 Ödül Törenimizi; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve yurdumuzun dört bir köşesinden meslektaşımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Yerel Yönetimlerde güzel ve örnek projelere imza atan Belediye Başkanlarımız ödüllerini aldılar. Yurdumuzun değişik şehirlerinden, Dirilişin Şehri Bilecik’imize gelen bütün konuklarımızı ağırlamanın mutluluğu ile törenimizi teşrifleri ile onurlandıran devlet, parti büyüklerimize ve bütün katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Kent Başkan Dergisi Ödül Töreni’nin ilimizde organize edilmesinde katkısı olan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum.  Bizler de Bilecik’li hemşehrilerimiz için gerçekleştirdiğimiz güzel çalışmaların nişanesi olarak bu ödüle layık görüldük. Cenabı Allah daha nice güzel çalışmaları vatandaşlarımızla buluşturmayı nasip etsin’’ 

Editör: TE Bilişim