Sınav Eğitim Kurumları 2018-2019 Kristal Kartal Ödülleri Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yoğun bir katılımla geçekleştirilen törende 2018-2019 Kristal Kartal Ödülleri Bozüyük Sınav Okulları öğrencilerinden Atletizm Milli Takımına seçilen iki öğrenci ve antrenörlerine, TÜBİTAK 4007 projesini gerçekleştiren Kumral Abdal Anadolu Lisesi Müdürü Ali Bilgin’e, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya ve Bozüyük’te ayrım gözetmeksizin yaptığı sportif ve diğer eğitim yardımları nedeniyle Eski Spor Bakanı Bahattin Şeker’e verildi. Ödül töreninin ardından bağlama ustası koro şefi Mehmet Uysal yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu’nun birbirinden değerli 18 türkü seslendirerek verdiği konser beğeni ile izlendi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı programın ardından “Bozüyük sınav okulları tarafından düzenlenen geceye Eski Devlet Bakanımız Bahattin Şeker beyefendi ile birlikte iştirak ederek, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan gençlerimiz ile bir araya geldik. Bu güzel gecede bizlere Kristal Kartal ödüllerini layık gören herkese teşekkür ediyorum. Bizim için en büyük ödül çocuklarımızın mutluluğu ve onların iyi bir eğitim almalarıdır” dedi.

-- 

Editör: TE Bilişim