Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Referandumu öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Her gün farklı ortamlarda konuyu halka anlatan Başkan BAKICI çalışmalarını hafta sonunda da yoğun olarak sürdürdü. Yenidoğan Camii Derneği’ne, Semerkand Derneği’ne ve  yeni Toki’lere misafir olan Başkan BAKICI 4 Eylül Mahallesi, Yediler Mahallesi ve Yeşilkent Mahallesi’nde de ev ziyaretlerini sürdürdü. Halkla buluşmalarında referandum ve cumhurbaşkanlığı sisteminin gerekliliğini anlatan Başkan BAKICI vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.

Konuşmalarında Cumhurbaşkanlığı Sisteminin milli bir mesele olduğunu, evet ve hayır cephelerine bakıldığında tablonun açık olduğunu belirten Başkan BAKICI “EVET ülkemizin istikrarı ve istikbali için her birimizin imzasıdır. İstikrar için, güçlü yarınlar için her bir EVET, teröre atılmış bir tokattır” dedi. Konuşmalarında ayrıca Türkiye’nin 16 Nisan’da tarihi bir karara imza atacağını, Anayasa değişikliği ile Türkiye’de oluşacak Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkeyi daha da ileri noktaya taşıyacağını belirten Başkan BAKICI, “16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu milli bir davadır.

Başkanlık sistemi ile Türkiye’de Cumhuriyet tarihinden bu yana devam eden siyasi istikrarsızlık sona erecek, koalisyonlar devri tarihe karışacak. Ülke yönetimindeki çift başlılık sona erip, siyasette ve bürokraside karar alıp karar vermek daha da hızlanacak, böylece ülke kalkınması daha da hızlanacak. Değişecek olan sistemle Türkiye daha da büyüyecek ve güçlenecek. Sandıkta verilen her ‘evet’ oyu Türkiye’nin daha da güçlenmesini sağlayacak” dedi.



Editör: TE Bilişim