Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen ilçe danışma toplantısı; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Sayın Milletvekilim, AK Parti İlçe Başkanım ve salonumuzu dolduran partimizin her kademesinden aramızda bulunan sevgili dava arkadaşlarım. bir bir birleşerek daha büyük biri oluşturan, ülkemizin yeniden inşası için gecesini gündüz kılan teşkilatımı ve her biri adına sizleri yürekten selamlıyorum. Düzenlemiş olduğumuz AK Parti Ekim ayı ilçe danışma toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Daha mutlu, geleceğe güvenle bakan, daha sağlıklı, gülümseyen bir Bozüyük için buradayız.

Her mahallesi, her bulvarı, her caddesi ve her sokağı ile Bozüyük’te topyekün yeni bir şehircilik hareketi başlatmamızın üzerinden tam 5 yıl geçti. Şehrimizin inşası için durmaksızın çalışıyor, şehrimizi yeniden tasarlıyoruz. İnsan dostu bir sosyal çevre meydana getirmek için aralıksız yeni projeler üretiyoruz. Çünkü bizler biliyoruz ki;”Şehir değişirse, hayat değişir.” Yeni yolları, modern konut alanları, parkları ve tesisleriyle geleceğin Bozüyük’ü adım adım gün yüzüne çıkıyor. Daha çok park, daha çok fidan diyerek; yeşili kendine nâm olacak bir Bozüyük’ü birlikte var ediyoruz. Mahallelerimiz nefes alsın, insanımız hayatı özgürce meydanlarında, parklarında yaşasın diye durmadan çalışıyoruz. İhtiyaçlara çözüm sunarken değişen Bilecik’e taptaze bir soluk, gelişen Bozüyük’e yepyeni bir yüz kazandırıyoruz.

İlçemizde dönüşüme önce zihinlerde, sonra çalışmalarımızda hayat veriyoruz. Köklerimizden gelen kültürü, tarihi mirası sahiplenerek geleceğe taşımak için her geçen gün yeni adımlar atıyoruz. Geçmişin ışığıyla gelecek nesilleri aydınlatan, tarihini yaşayan bir şehir haline gelebilmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız. İşte bir çok ödül alan Bozüyük Kent Müzemiz ve projesi tamamlanan İnönü Savaşları Müzemiz bunların miladı olmuştur. İnanıyorum ki; hizmetleri ile Bilecik’e çağ atlatan, deneyimi ve bilgisi ile bizlere örnek olan, önceki dönem Belediye Başkanımız, mevcut Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı ve Sağlık Bakan yardımcımız Sayın Halil Eldemir’in desteğiyle bu projelerimizi ve daha nicelerini yine birlikte hayata geçireceğiz. Halkımızın tebessümünde şehrimizin geleceğini görüyoruz.


 

“Şehir değişirse Hayat değişir” felsefesiyle yol haritamızı şekillendirirken, hayata kattığımız her yeni projeyle şehrimizin geleceğini hep birlikte inşa ediyoruz. 5 yılda 160 projeyi hayata geçirmenin ve yüzlerce projeyi daha ilçemize kazandıracak olmanın gururunu tek bir cümle ile özetliyoruz." dedi.

Başkan Bakıcı'nın konuşması uzun süre salondakiler tarafından alkışlanırken, Başkan Bakıcı'nın ardından konuşan AK Parti İl Başkan Vekili Haşim Balcı ise “24 Haziran da Bozüyük teşkilatımız her kademesinde yüksek bir performans ile çalıştı ve başarı elde etti. Bu performansı yaklaşan yerel seçimlerde de sürdüreceğinize inanıyorum. Bozüyük'te ki parti teşkilatımız ile AK Partiye gönül vermiş dava arkadaşlarımız ile ve en başta da Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ile aralıksız olarak çalışmaya devam ediyoruz." diyerek toplantıya katılan tüm partililere teşekkür etti.

Toplantıda son olarak konuşan Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı; Bozüyük Ekim ayı İlçe danışma toplantısında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm dava arkadaşlarına AK Parti sevdalılarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından partililer tarafından yöneltilen sorular cevaplandırıldı.

Editör: TE Bilişim