Gazetemizi 52’nci yıldönümü nedeniyle ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük’te gerçekleştirilen ve planlanan projelerden bahsederken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda  açılışı yapılacak sürpriz projeyi ilk kez gazetemizle paylaştı. Bakıcı, 29 Ekim Cumhuriyet  Bayramı’nın bu sene çok farklı ve renkli geçeceğini dile getirdi.

“YÜKSELEN TÜRKİYE ANITI” CUMHURİYET BAYRAMI’NDA AÇILACAK

Proje hakkında kısa bir bilgi veren Bakıcı, Bozüyük’ün girişinde bulunan meydanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı yapılacak  “Yükselen Türkiye Anıtı” projesi için son hazırlıkların tamamlandığını ifade etti. Projenin kendileri için büyük bir önem taşıdığını belirten Başkan Bakıcı, “Yükselen Türkiye Anıtı’mızı da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi milletimiz için  son derece önemli olan bir günde açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu özel günde ayrıca Bozüyük Belediyesi olarak  düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle de farklı ve özel  bir bayram geçirmeyi düşünüyoruz” dedi.


OTOPARK SIKINTISI ÇÖZÜLÜYOR

Bozüyük’te devam eden çalışmalar hakkında gazetemize bilgi veren Bakıcı, “Bilindiği gibi Bozüyük bir sanayi şehri. Gelişime ayak uyduruyoruz. Yaşam tarzı olarak  da günü ve güncel olan sıkıntılarını gidermek zorundayız. Örneğin;  5 yıl önce otopark sıkıntısı yokken  5 yıl sonra en güncel sıkıntı haline geldi.  Bu kapsamda otopark projesi ile ilgili de herşey hazır diyebilirim” dedi.

BOZÜYÜK, KURTULUŞ SAVAŞI İLE TANITILACAK

Gerçekletirilen güncel projelerin yanında ilçeyi geleceğe taşıyacak projeler üzerinde de çalışan Bakıcı, ilçenin tarihi özellikleri ile tanıtımının ön plana çıkması için gayret österdiklerini ifade etti. Başkan Bakıcı, “Bilecik nasıl Şeyh Edebali ile Söğüt nasıl Ertuğrul Gazi değerleriyle öne çıkıyorsa bizim de Kurtuluş Savaşı ile ilgili değerlerimizle  öne çıkmamız gerekiyor.

Akpınar Mahallemizdeki şehitliğin yapılıp ziyaretçilerini ağırlayabilecek bir konuma getirme projemiz var.  Sayın Bakanımız Nabi Avcı zamanında  bu düşüncemizi projelendirdik ve ihale aşamasına geldi. Bakanlığımızla birlikte çok  harikulade bir proje yapacağız” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim