Emine Türksoy

Gerçekleştirdiği birçok projelerinde, geleceğin teminatı çocuklara ayrı bir yer veren Bilecik Belediyesi, çocukların sosyal ve kültürel anlamdaki gelişimlerini sağlamak amacıyla birbirinden güzel etkinliklere imza atmaya devam ediyor.

Eğitimdeki destekleriyle her zaman çocukların yanında olan Bilecik Belediyesi, yaz spor okulları, eğitim ve okuma setleri, okul park ve bahçelerinin düzenlenmesi, mahallelerde çocuklara yeni park alanları hazırlanması ve her yıl gerçekleştirdiği Çocuk Festivali gibi birçok güzel faaliyeti hayata geçirerek, çocukların aynı zamanda kültürel ve sosyal alanda da donanıma sahip olması için birbirinden güzel etkinlikle buluşturuyor.

Çocuklara şu ana kadar birbirinden güzel tiyatro oyunları izleme fırsatı veren Bilecik Belediyesi, 15 Tatil hediyesi olarak sunacağı birbirinden güzel vizyondaki animasyon çocuk filmleri ile geleceğin teminatı çocuklara kendi tatillerinde ücretsiz sinema keyfi sunuyor.

Bilecik Belediyesi tarafından Sinema Salonu'nda, çocuklara birbirinden güzel ve özel filmleri hediye eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuk sinema salonunda filmleri izlemeye davet ediyor.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her hafta düzenlenen tiyatro oyunları ile çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan Bilecik Belediyesi, 15 Tatil'de ise çocuklara ücretsiz sinema filmlerini sunarak, onların gözlerinde tatlı bir tebessüm oluşmasını sağlıyor.

26 Ocak ile 6 Şubat 2015 tarihleri arasında çocuklarla buluşmaya başlayacak olan filmler arasında; ''Madagaskar Penguenleri'', ''Tarzan'', ''Ormanda Karmaşa'', ''Uçaklar 2'', ''Fındık İşi'', ''Ejderhanı Nasıl Eğitirsiniz 2'', ''Minik Kahramanlar Macera Peşinde'', ''Kahraman Şövalye Justin'' yer alıyor.

Her gün saat 13:00 ve 15:00 seanslarında iki kez çocuklarımızla buluşacak olan filmlerle çocuklar eğlenceli anlar yaşayacak. Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın çocuklara 15 Tatil hediyesi olarak sunduğu bu güzel etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.

Çocuklar 15 Tatilin keyfini Çocuk Sinemasında yaşıyor...

Eğitim Öğretimde 15 Tatil zili çaldı. Bilecik'te çocuklarımız Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın kendilerine armağan ettiği Çocuk Sinemasında tatilin keyfini çıkarıyor. Ücretsiz olarak çocuklarımıza gösterim yapan Çocuk Sineması, çocuklarımızın ilgisiyle dolup taşıyor.

Çocuklarımızı çok seviyoruz, onlara her türlü imkanı sunuyoruz.

Belediye Başkanımız Selim Yağcı okulların 15 tatile girmesiyle, Çocuk Sinemasında gösterime sunulacak olan birbirinden güzel vizyondaki son çizgi filmleri çoçuklarımıza armağan etti. Hergün saat 15:00 ile 17:00 arası çocuklarımıza ücretsiz gösterim yapan çocuk sinemasına çocuklar akın ediyor. Çocuklar kendilerine özgü hazırlanan bu sıcacık ortamda çizgi filmlerin keyfini çıkarıyor.

Belediye Başkanımız Selim Yağcı; “Çocuk Sinemasının amacı doğrultusunda çocukların uğrak yerlerinden biri olduğunu vurguladı. Çocuklarımızı çok seviyoruz, onlar için şehrimizde sosyal yaşam alanları ve eğlence mekânları oluşturmak için gayret gösteriyoruz açıklamasını yapan Başkan Selim Yağcı, bugün çocuklarımızın kendilerine sunulan bu imkanı değerlendirmelerini görmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

 

Editör: TE Bilişim