Talha Güney

Önceki gün Dağlıca’da yaşanan hain terör saldırısının ardından açıklama yapan MHP İl Başkanı Ahmet Gürses, 13 yıldır iktidarda bulunan AKP’ye yüklendi.

7 Haziran seçimlerinden sonra terör olaylarının arttığına değinen Gürses, yüreklere düşen bu acıları söndürecek bir iradenin şu anda mevcut görünmediğini belirtti. “Dağlıca’da şehit verilirken ülkenin Başbakanı maç izliyor” diyen Gürses, Cumhurbaşkanı’nın ise hala kendi ikbali için 400 milletvekili istediğini söyledi. Gürses, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“Değerli hemşerilerim, biliyorum hepinizin içi kan ağlıyor. Basiretsiz, beceriksiz, açılımcı, saçılımcı bir partinin 13 yılda ülkemizi getirdiği noktadan hepimiz haberdarız, muzdaripiz. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk Milletine ve siz değerli hemşerilerimize baş sağlığı diliyorum.

7 Haziran seçimlerinden hemen sonra tekrar başlayan terör azarak devam ediyor. Dün Dağlıca baskınıyla yüreklerimize düşen ateşi ne yazık ki söndürecek bir irade şu anda mevcut görünmemektedir. Dün Dağlıca’da Mehmetçiklerimiz vatan hainleriyle çarpışırken ülkemizin Başbakanı Konya'da maç seyrediyor, ülkemizin Cumhurbaşkanı onlarca şehit kara toprağa düşerken hala kendi ikbali için 400 milletvekili istiyor.

Çok acı günler yaşıyoruz. Türk Milletinin yüreğine düşen bu acıların, hanelere düşen kor ateşlerin bir an evvel son bulmasını diliyoruz. Bizleri yönetenlerin kendi siyasi ikballerinden önce vatanı, kendi makamlarından önce milleti düşünmelerini diliyoruz. Bir kez daha şehitlerimize rahmet, Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz.”      
Editör: TE Bilişim