Cafer Elmas

Önceki gün Küçük Sanayi kavşağında bir traktör orta refüj üstünden geçecekti fotoğraflandığını görünce geri döndü.

Basın kamuoyunu aydınlatan ve yapılan yanlışları gün yüzüne çıkararak yetkililerin o yanlışlığı düzeltmesini sağlayan önemli bir güç. Dördüncü kuvvet olarak bilinen basın her ne kadar son yıllarda mevcut iktidar tarafından gücünü kaybetse de yine de yanlışlıkların üzerine giden ve korkmadan yazan gazetecilerin olduğu da bir gerçek.
Şimdi sizlere basının gücü bu olsa gerek dedirten bir örneği görüntülü anlatacağız. Küçük Sanayi kavşağına yeni yapılan batçık iki cadde arasındaki trafik akışını tamamen bitirdi. Anlatılması güç ve halen yetkililerin bir çözüm bulamadığı batçık eski düzeni aratır olurken, sürücüler ya Organize Sanayi kavşağından yada Kapalı Pazar alanından dönmek zorunda kalıyorlar. Bu işin içine kurnaz ve de altındaki traktöre güvenen sürücüler de karışınca trafiği ve tahlikeyi hiçe sayarak karayolunun yoğun olduğu sırada orta refüjden karşıdan karşıya geçmeye kalkıyor.



İşte bu traktör sürücüsü tam Küçük Sanayi kavşağına girip karşıdan karşıya geçmekte iken durumu görmemiz ve fotoğraflamamızı gören traktör sürücüsü traktörünü geri vitese takarak geri geri çıkardı ve tekrar sağ şeride geçerek sanayi kavşağından dönüş yaptı.



Bu durum gazetemiz editörü tarafından kameraya çekilirken, basının gücü bu olsa gerek dedirten olayın görüntülerini izleyebilirsiniz.
Editör: TE Bilişim