Emine Türksoy-  

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarına iftar verdi.

Bilecik Belediyesi Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Yağcı, Bilecik’te görev yapan basın mensuplarının Basın Bayramı'nı kutladı.

Birlik ve beraberlik, sevgi ve hoşgörü paylaşarak Bilecik'e hizmet etmenin mutluluğunu her zaman yaşayacaklarını ifade eden Yağcı, "Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek olsun, Allah ibadetlerimizi, oruçlarımızı kabul etsin. Davetimize teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizi Sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Basın Çalışanları gününüzün hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Gerçekten birlik ve beraberlik içinde ilimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan-ı Şerifte her zaman söylediğimiz gibi birlik beraberlik sevginin, hoşgörünün temaruz ettiği ortaya daha yoğun şekilde çıktığı, paylaşımın üst seviyede olduğu bir ay. Bizde bu güzide ay içinde isabet eden siz değerli basın mensuplarımızın, çalışanlarımızın gününü hem bu akşam ramazan-ı şerif dolayısıyla iftar ederek, hem de böyle bir çalışmaya mola vererek böyle bir iftar programıyla değerlendirmek, kutlamak istedik.

İlimiz başladığımız günden itibaren yaklaşık 10 yıldır artık Şeyh Edebali’nin gözü feri olan Osmangazilerin, Ertuğrul gazilerin ayaklarının izleri olan bu güzide toprak parçasına hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gündeme baktığımızda son zamanlarda on yıllık çalışmalara ilişkin fotoğraflarımızı topluyoruz. Çok şükürler olsun ki, bugünden geriye baktığımızda on yılda ne kadar mesafe aldığımızda şehrimize geleceği ve bugünü noktasında güzel hizmetler yaptığımızı görmenin mutluluğu içindeyiz. Bunun her aşamasını en iyi şekilde gören, gözleyen, takip eden tabiki siz basın mensuplarısınız. İnşallah bundan sonrada birlik ve beraberlik içinde, sevgi ve hoşgörü içinde paylaşarak bu güzide toprak parçasına memleketimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Biz bu noktada gerçekten gelecek nesillere güzel bir Bilecik bırakmaya ilişkin olarak tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle birlikte çalışıyor, zamanı en iyi şekilde değerlendirme çalışması ve gayreti içindeyiz. Cenabı Hak yaptıklarımızı gerçekten başarıya ulaştırsın. Gelecek nesillerimize güzel bir şehir bırakmayı ve onlarında bu güzel şehri daha ileri noktalara götürmelerini temenni ve arzu ediyorum. Bu noktada çaba gösteriyoruz. Gününüzün çalışanlar açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, İftar sonrasında basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

Editör: TE Bilişim