Osmaneli'nde özellikle kadınların çok beğendiği, herkesin çalışmalarını takdir ettiği Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güliz Özyaşar koronavirüsle mücadelede de halkın büyük beğeni ve takdirini topladı.

Başhekim Dr. Güliz Özyaşar’ın göstermiş olduğu büyük gayret için Belediye Başkanlığından açıklama yapıldı.

Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada;

“Gece gündüz hastane doktorları ve sağlık personeli ile her hastaya yetişen başhekimimiz özellikle koronavirüs tedbirlerinde bir şirketimizde patlak veren pozitif vakaları çok erken tespit ederek ilçemizde bir salgını önledi. Tüm kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla da uyum içinde çalışan başhekimimiz ilçemizde birçok tedbirin erken alınmasında da çok iyi analizler ve istatistiklerle koronavirüsle mücadelede erken hareket edilmesini sağladı.

Özellikle şirket çalışanlarının taşıdığı riskler için birlikte hareket ettiğimiz ve üretimin durdurulduğu iki hafta içinde vakaları kontrol altına alarak, en düşük oranlara indirdi. Koronavirüs vakalarında pozitif çıkanların karantina ve tedavi sürelerini tamamladıktan sonra testlerde negatif çıkması, artık iyileşen sayısının da artmaya başladığını gösteriyor.27 Nisan Pazartesi gününden itibaren ilçemizin Türkiye standartları ve hatta onunda altında vakalara düşeceğini artık göreceğiz.” denildi.

“Allah onlardan razı olsun

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise;"Değerli Güliz hocamıza ve tüm sağlık personeline bu süreç ve öncesinde başarılı ve de fedakârca gece, gündüz çalışmaları için teşekkür ediyoruz.Allah onlardan razı olsun diliyoruz.Bu arada koronavirüse karşı tedbirlerde Sağlık Bakanlığımızın tedbirlerine harfiyen uymayı ve mecbur kalmadıkça evden çıkmamaya özen göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim