Gökay Şimşek

İlimizin başarılı iş adamlarından Kurtulmuşlar İnşaat’ın sahibi Ramazan Kurtulmuş, Bilecikspor’a bir miktar maddi destek sağladı.

Bilecikspor lokalinde Kulüp Başkanı Harun Dilek ile biraraya gelen Ramazan Kurtulmuş, Bilecikspor’un hepimizin bir değeri olduğunu, her zaman maddi manevi Bilecikspor’un yanında olacağını ve kulübün en kısa sürede sosyal tesislere kavuşturulması gerektiğini belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan Kurtulmuş olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım”

Öncelikle şuradan başlamak isterim. Bilecikspor hepimizin, tüm Bileciklilerin. Öncelikle bu zamana kadar başta Bilecikspor olmak üzere, Bilecik’te spor yapan merkez ve ilçelerdeki tüm amatör spor kulüplerine hangi dalda olursa olsun, emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Bu manada, hem fikri, hem de ekonomik olarak destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bilecikspor dediğim gibi, geçmişten bu zamana kadar sıkıntılı süreçlerden geçti. Benim temennim bundan sonraki süreçte inşallah her geçen gün daha iyiye, daha güzele giderek başarılarını arttırır diye düşünüyorum.

Bundan sonraki süreçle ilgili de, öncelikle Bilecikspor’un sosyal tesislere kavuşturulması gerektiğine inanıyorum. Bunun dışında da Bilecikspor’un genel giderlerini temin edecek şekilde bir gelire kavuşturulması gerektiğine inanıyorum. Bu manada başta bürokrat arkadaşlara, siyasette aktif olarak görev alan arkadaşlara, sivil toplum örgütlerine ve iş adamlarına görev düşmekte. Bilecikspor hepimizin onuru, gururu. Bundan sonraki süreçte de Ramazan Kurtulmuş olarak üzerimize ne düşüyorsa elimden gelen her şeyi maddi, manevi olarak yapmak noktasında katkı sağlamaya hazırım."

Bilecikspor Başkanı Harun Dilek ise işadamı Ramazan Kurtulmuş’a ilgi ve alakalarında dolayı teşekkür ettiği açıklamasında şunları söyledi:

"Kulübümüzü ziyaret eden Ramazan abi Bilecikspor’a bir miktar maddi destekte bulundu. Daha önceleri Bilecikspor’un yanında olduğu gibi, bundan sonrada Bilecikspor’un yanında olacağını belirtti. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum."

Editör: TE Bilişim