15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Kariyerin Kariyerim Olsun etkinliği kapsamında TMG Dış Ticaret Madencilik,MANSFIELD Madencilik Sanayi, Vera Pera Turizm Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Zuhal Mansfield, lise öğrencileriyle buluştu.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Okul Müdürü Remzi Düven’in yaptığı açılış konuşmasının ardından öğrencilere girişimcilik ve kariyer konulu bir seminer veren başarılı girişimci Mansfield, öğrencilere kariyer ve girişim hedeflerinde tavsiyelerde bulundu.

Mansfield,  samimi bir ortamda gerçekleşen sunumda, öğrencilere yaptıkları ve kazanmak istedikleri her şeyi öncelikle sevmeleri gerektiğini belirterek, öte yandan başarı için çok da fazla çalışmak gerektiğine vurgu yaptı.

 Lise öğrencilerine yönelik,  teknoloji çağında yetişen ve bilgi erişimine çok yakın olan bir nesil olduklarını söyleyen Mansfield, bu bilgiyi en doğru şekilde kullanarak istedikleri takdirde geleceğin çok önemli kadın ve erkek iş insanları olabileceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim