2016 yılından bu zamana kadar Söğüt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Adem Akman,10 Nisan’da yapılacak olan Genel Kurul’da yeniden aday olduğunu açıkladı.

Söğüt İlçesi’nde taşıyıcıların sorunlarına yönelik ürettiği çözümler ve hak arayışlarında en önde durarak göstermiş olduğu cesaretten dolayı adından sıkça söz ettiren Akman,adaylığına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Adem Akman 10 Nisan’da yapılacak olan Genel Kurul ve adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, “Sevgili üyelerimiz, 2016 yılından bu yana Söğüt Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanlığını yürütmekteyim. Kooperatifimizi hep birlikte mali, idari ve fiziki açıdan nereden alıp nereye getirdiğimiz herkesin malumudur.

Gece gündüz demeden ekmek parası peşinde koşan üyelerimizin her yerde ve her şartta hakkını savunmak boynumuzun borcudur. Bu sebeple kooperatifimizi bölgemizde ve ülkemizde parmakla gösterilir bir noktaya getirmek için siz değerli üyelerimizin desteğini alarak daha azimli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

10 Nisan 2021 tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurulumuzda siz kıymetli üyelerimizin desteği ile yeniden adayım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim