Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği, 30 yıldır yatalak hasta olan bir vatandaşa tekerlekli yatak yardımında bulundu.  Bilecik Engelsizim Yaşam Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur ve avukatların katkılarıyla alınan tekerlekli yatağı Kurtköy’de ikamet eden Meliha Bayçan'a teslim etti. Tekerlekli yatağa kavuşan Meliha Bayçan ise derneğe ve avukatlara teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, derneğin kuruluşunun birinci yılını doldurduklarını ve bugüne kadar 16 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade ederek derneklerine hayır elini uzatan yardımseverlere teşekkür etti. Altıntaş, bugüne kadar hayırseverler sayesinde çok sayıda giyim, yemek yardımları yaptıklarını, tekerlekli sandalye ve akülü araba alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.

Altıntaş, "Kurtköy'de yaşayan Meliha Bayçan, 30 yıldır sürekli yatmakta ve dışarı çıkamamakta. Kendisi bizden tekerlekli yatak isteğinde bulundu bizde bu isteği dernek olarak yerine getiriyoruz. Bilecik Baro Başkanı Av. Halime Aynur ve avukatların yardımlarıyla tekerlekli yatak alındı. Biz de dernek olarak karyolasını getirdik. Buradan bir çağırıda bulunmak istiyorum. Gelin bu çaresiz insana yardım eli uzatalım. Her türlü yardımlarınızı bekliyorum. Bir de derneğimizin misafirhanesi vardır. İki adet çekyat bir buzdolabına ihtiyacımız vardır. Bu konuda bize yardım etmek isteyenler bu telefondan bize ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı. Gıda yardımlarına da ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekleyen Altıntaş, 0535 742 60 74,  0533 562 90 71 telefon numaralarından hayırsever vatandaşların kendisine ulaşabileceklerini söyledi. 

Editör: TE Bilişim