Daha önce geçimini davulculuk yaparak sağlayan ve son zamanlarda işsizlik yüzünden sıkıntılar yaşamaya başlayan Bülent Sarp (50) isimli vatandaş Valilik’ten kendisine yapılan kira yardımı bedelinin kesildiğini iddia ederken, ev sahibi tarafından da evden çıkartıldığını ve uzun süredir aç gezmeye başladığını iddia etti.

Gazetemize gelerek derdini anlatan Bülent Sarp, iş bulamadığını söylerken, “hangi kapıyı çalsam yüzüme kapandı” dedi. Son zamanlarda Bilecik’te parasızlık yüzünden aç gezdiğini söyleyen Bülent Sarp, “son olarak karnımı doyurmak için cep telefonumu sattım” derken, yetkililere seslenerek kendisine iş bulunması talebini dile getirdi.

“Valilik’ten almış olduğum kira yardımı bedeli de kesildi”

Kendisine yapılan yardımların geçici çözüm olduğunu aktaran Bülent Sarp, yetkililerden ve özel sektördeki iş adamlarından kendisine daimi çalışacak bir iş yaratılmasını isterken, “bana yapılan para yardımları belli bir süre beni idame ettiriyor. Valilik’ten almış olduğum kira yardım bedeli olan 200 lirada yaşımın 50 olmasına rağmen genç olduğum gerekçesi ile kesildi. Kiramı ödeyemediğim içinde ev sahibi beni evden çıkarttı, ne yapacağımı bilemiyorum, son olarak aç kalmamak için telefonumu satmak zorunda kaldım, çaresizim, bana balık vermeyin,balık tutmayı öğretin” diyerek iş adamlarına ve kamu görevlilerine çağrıda bulundu.

Editör: TE Bilişim