Merkeze bağlı Kurtköy barajında balık tutmaya gelen Ali Cevat Ünal (76) baraj kenarında ölü bulundu. Metin Kılıç adlı arkadaşı ile Eskişehir’den Bilecik merkeze bağlı Kurtköy barajında balık tutmaya gelen ve gece baraj kenarında konaklayan Ali Cevat Ünal baraj kenarında bulunan oturakta ölü bulundu.



Arkadaşı Metin Kılıç,  Kurtköy barajına balık tutmaya gelen Ali Cevat Ünal oltalarını baraja bıraktıktan sonra gece saat 02.00 surlarında kurdukları çadırda yattılar. Sabah 0 5.30 surlarında kaldıkları çadırda uyanan Metin Kılıç arkadaşı Ali Cevat Ünal’ı yanında göremedi ve hemen etrafa bakındı. Ve balık tuttukları olanda bulunan oturta yatar vaziyette arkadaşı Ali Cevat Ünal’ı cansız bedenini buldu. Olay hemen Jandarmaya haber verildi.


Jandarma ve savcı olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Ali Cevat Ünal’ı olay yerine çağırılan Kaan Cenaze nakil aracı ile Bilecik Devlet hastanesine kaldırıldı.



Kalp hastası olduğu öğrenilen ve daha öncede kalp ameliyatı olan Ali Cevat Ünal’ın kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerine duruluyor. Olay la ilgili soruşturma başlatırken Ali Cevat Ünal’ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp kurumuna gönderildi.

 



Editör: TE Bilişim