Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı'nda Acemi Eğitimini tamamlayan oğlu Atilla Şükrü Zeybekçi'nin yemin törenine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, daha sonra Bilecik Valiliğini ziyaret etti.

“AİLE OLARAK OĞLUMUZUN YEMİN TÖRENİNE KATILDIK”

Bilecik’te olmanın ayrı bir mutluluğunu yaşadıklarını fakat bugün oğlu Atilla Zeybekçi’nin yemin törenine katılmak için ilimize geldiğini hatırlatan Bakan Zeybekçi, “Bilecik bizim için kutsal toprak sayılıyor. Osmanlı’nın ilk çınarının çıktığı yer.  Nizam-ı Aleme yayılan o mübarek topraklar burası. Bugün farklı bir nedenle buradayız. Oğlumuz Atilla Zeybekçi, askerlik görevini ifa etmek üzere acemi birliğini Bilecik’te yaptı. Burada acemilik dönemini tamamladı biz de aile olarak onun yemin törenine katıldık. Diğer taraftan binin üzerinde yavrumuzun da yemin törenine şahitlik etmiş olduk. Rabbim onlara, bu ülkeye, bu millete ve bu bayrağa hayırlı hizmetler nasip etsin inşallah. Bugünler önemli günler, hassas günler.

"MİLLET OLARAK İMTİHAN GÜNLERİNDEYİZ"

Millet olarak imtihan günlerindeyiz. Çanakkale nasıl mübarekse, Çanakkale nasıl bu millet için önemliyse bugün Suriye ile olan sınırımızın tamamı Çanakkale. Irak’tan terör örgütlerinin bu millete, bu ülkeye yaptıkları tüm saldırıların bulunduğu bölgeler bizim için Çanakkale’dir. Vatanı savunduğumuz her yer, bayrağı dalgalandırdığımız her yer bizimi için Çanakkale’dir. Bu Çanakkale’ye de yavrularımızın başlarını kınalayarak vatana, millete bu bayrağa kurban olsunlar diye askere gönderdik. Onun için tüm asker aileleri  gibi yemin törenindeki bütün anne ve babalar gibi biz de bugün gururluyuz. ,Hayırlı görevler, hayırlı teskereler diliyorum."

Editör: TE Bilişim