Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, ilimize düzenlemiş olduğu ziyaretlerin bir ayağını İl Sağlık Müdürlüğü'ne gerçekleştirirken, müdürlük ziyareti sonrası yapımı devam etmekte olan yeni Devlet Hastanesi inşaatına geçerek burada incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanlığı sonrasında kendisine eşlik eden kafile eşliğinde İl Sağlık Müdürlüğü'ne gelen Bakan Yardımcısı Eldemir, İlimizin sağlık alanında gerek personel anlamında, gerekse teknik cihaz anlamında bir eksiği var mı? Yok mu? Bunları mütalaa edeceklerini söyledi.

Bakan Yardımcısı Eldemir,İl Sağlık Müdürlüğü'nde konuya ilişkin yaptığı konuşmada;

"Bursa, Eskişehir ve birkaç ilde de sağlık yatırımlarımızın kontrolünün incelenmesi anlamında bir program yaptık.Memleketimiz olması sebebiylede ve Kuruluşun,Kurtuluşun beşiği olması nedeniylede Bilecik illimizden başladık.Burada şimdi bizim birincisi;yatırımlar açısından Bakanlığımızın yatırımlarını görüşeceğiz,konuşacağız.Ondan sonrasında da Sağlık Bakanlığımızın gerek geçen hafta Cuma günü Külliyede yüz günlük program hedeflerimizde ilimize düşen sorumluluklar ve bu konuda neredeyiz onları inceleyeceğiz.İlimizin sağlık alanında gerek personel anlamında, gerekse teknik cihaz anlamında bir eksiği var mı? Yok mu? Bunları mütalaa edeceğiz.Ondan sonra kendimizce aldığımız notlarla da çalışmamıza devam edeceğiz." İfadelerine yer verdi.

Bakan Yardımcısı Eldemir, Hastane İnşaatında

Müdürlük ziyareti sonrasında geçtiğimiz sene Nisan ayından temel atma töreni gerçekleştirilen ve yapımı devam etmekte olan 250 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi inşaatına geçen Bakan Yardımcısı Eldemir,burada ihaleyi alan firma yetkilileri ile görüşerek bilgi aldı.Bakan Yardımcısı Eldemir,hastane yapımının yüzde 49'unun tamamlandığını belirterek inşaat müteahhitine işlerin programlı gitmesi yönünde teşvik etti ve yanındaki kafile ile birlikte inşaat sahasına inerek çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

Editör: TE Bilişim