Bilecik AK Parti 7.Olağan Kongresinde konuşma gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bilecik halkının yıllardır hasret kaldığı stadın modern bir şekilde bitirilip hizmete açılacağını söylerken, Söğüt İlçesi’ne yapılması planlanan gençlik parkının en kısa sürede yapılacağını müjdeledi.

“BU HAREKETİN TÜM DÜNYAYA VERDİĞİ BİR MESAJ VAR”

Bakan Kasapoğlu, konuşmasında şu konulara değindi: “Hamdolsun böylesine güzel bir günde böylesine güzel bir kadroyla biraradayız. Rabbim bugünümüzü, yarınlarımızı hayırlara vesile kılsın diyorum.

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 19 yıldan beri bu ülkenin inşaası için, insanlık için yola çıkmış bir hareket ve bu hareketin tüm dünyaya verdiği bir mesaj var. Bu güzel kadrolarla bugünden sonrada yürümeye olan inancımız ve bu güçlü yürüyüşün ilelebet payidar olacağına ait inancımız tamdır. Rabbim sizlerden razı olsun. Bu kadroyla benzeri olmayan bir başarıya nail olmuşlardır. Bu ak hareketin bugünlere gelmesinde emeği olan bu aziz teşkilatın herbir mensubuna kalbi şükranlarımı arzetmek istiyorum. Bu hareketin samimiyetle, bu hareketin vicdanla, bu hareketin adaletle yola çıkmış olduğu bu dava inşallah yine aynı inançla, aynı azimle, vefa duygusuyla, kardeşlikle bir olacak, beraber olacak, ilelebet devam edecektir. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi, bu hareketin temelindeki birlik ve beraberlik hakkı için bundan sonrada devam edeceğim. Bugüne kadar nice hilelerle, nice tuzaklarla, topla, tüfekle geldiler hiçbir şekilde bu hareketin önüne geçemediler. Bundan sonrada ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir şekilde başarılı olamadıkları gibi Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki bu hareketin önüne geçemeyecekler, başaramayacaklar.

“İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sayın Cumhurbaşkanımız sadece ülkemizin değil, insanlığın, mazlum coğrafyaların ümidi olarak Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde her alanda son 19 yılda sanayisi ile, ekonomisiyle, sağlığıyla, altyapısıyla, gençlik ve spor yatırımlarıyla hergün daha güzele olan hedefimizi bu kadrolarla daha yukarılara taşıma inancı azim ve kararlılığı içerisinde inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.

“BİLECİK’İN 2002 YILI ÖNCESİ DURUMUYLA 2021’DEKİ DURUMU ÇOK FARKLI”

Hamdolsun ki ülkenin tüm vilayetlerinde, tüm beldelerinde, şehirlerinde, köylerinde bu hareketi inşaaya dair mühür var. Bu mührü hamdolsun Bilecik’te, Bilecik’in içerisinde, köylerinde, beldelerinde de hep birlikte görmekteyiz. Gençlik ve spor yatırımları, gençlik merkezleri ile, yurtlarıyla, spor salonlarıyla, sahalarıyla ve gençlik kamplarıyla Bilecik’in 2002 yılı öncesi durumuyla 2021’deki durumunun çok farklı noktalara geldiğine hep birlikte şahit olduk ve inşallah bundan sonraki süreçte de bu ilde ve tüm illerimizde aynı şekilde her geçen gün bir adım ileri gitme felsefesiyle taş üzerine taş koymaya devam edeceğiz.

“YENİ STADI BİLECİK’İN GENÇLERİNE MÜJDELEMEK İSTİYORUM”

Elbette pek çok yatırımımız var ama bugün sizlere sadece iki tanesini ifade etmek istiyorum. Görmüş olduğunuz stadımızı inşallah en kısa zamanda daha modern, daha yeni, daha kullanışlı bir şekilde Bilecik’e, Bilecik’in spor camiasına, Bilecik’in gençlerine müjdelemek istiyorum. Bununla birlikte bu güzel tarihi şanlı destanın öncü beldesi Bilecik ve Söğüt, ülkemiz için insanlık tarihi için çok ayrı yeri olan bir belde Söğüt’te yine ecdadımızı yad etme, ecdadımızın şuurunu diri tutma ve gençlerimize en iyi şekilde öğretme iletme adına tüm ülkemizin akın akın koşarak geleceği gençlik parkımızı da en kısa zamanda Bilecik’imize Söğüt’ümüze kazandıracağız. Onun da ülkemiz için, Bilecik için, Söğüt için, gençlik için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Gençlikle ilgili, sporla ilgili her yatırımımız hızlı bir şekilde Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin pratikliğiyle güçlü eşgüdümlüğüyle el ele vererek devam edecek. Ben bu vesile ile bu güzel harekette emeği olan herkese, değerli yöneticilerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza bu kutlu yürüyüşün mimarı öncüsü teşkilatımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Tazelenme bir kan değişimi, bir motivasyon, bir enerji ve bununla birlikte bir vefa tüm dünyaya örnek olarak Bilecik’te de yine en güçlü şekilde araya hiçbir fitneyi sokmadan yine bir olarak beraber olarak kardeş olarak yürüyeceğine inancım tam. Bunu temenni ediyorum, bunun için dua ediyorum ve inşallah yeni yönetimimizin, yeni başkanımızın, gençlik kollarımızın, kadınlar kollarımızın yeni süreçte nice muvaffakiyetlerle görevlerine yürümelerine bu vesileyle temenni ediyor, tüm teşkilatımızı tüm kardeşlerimi , gençlerimizi saygıyle muhabbetle gönülden selamlıyorum sağolun, varolun."

Editör: TE Bilişim