İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevinden alınan Halis Nalbant, Vali Bilal Şentürk tarafından İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzası ile geçtiğimiz aylarda Bilecik İl Genel Sekreteri Halis Nalbant görevden alınarak Bilecik Valiliği İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürlüğü’nde görevlendirilirken, yerine ise Mimar Seda Bayrakçı atanmıştı.

Ne var ki Bakanlığın kararını hiçe sayan Vali Bilal Şentürk, Halis Nalbant’ı hemen arkasından İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atadı.

Nalbant’ın Valilik İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürlüğü’nde görev yapmaya devam etmesine rağmen, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı maaşı alması kafalarda soru işareti yarattı.

Bakanlık tarafından görevden alınmasına rağmen, Vali tarafından İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımlığına atanan Nalbant’a gösterilen bu toleransın ve ısrarın nedeni merak edilirken, kendisi için “bulunmaz Hint Kumaşı mı?” yorumunu da beraberinde getirdi.

ODASININ KAPISINDA ÜNVAN YOK

Valilik binasında İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürlüğü görevini yürüten fakat kadrosu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olan Halis Nalbant’ın odasının kapısında sadece isminin yazdığı ve hiçbir ünvanın bulunmadığı gözlendi.

Editör: TE Bilişim