Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Bilecik programın son ayağını Vezirhan Beldesi, Gölpazarı ve Osmaneli İlçelerine gerçekleştirdi.

Bilecik merkezde esnaf gezisi sonrası TRT canlı yayınına katılan Bakan Dönmez siyasi temaslarını yanındaki heyet ile birlikte ilk olarak Vezirhan Beldesi’ne geçti.

“Vezirhan geride kalmasın”

AK Parti Vezirhan Belde Teşkilatı ziyaretinde Bakan Dönmez, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın mantığının, sözünün hayata geçtiği yerler burası. AK Parti kurulduğu günden bugüne insan odaklı, insanı merkeze alarak politikalar, projeler geliştirdi. İyi işler yaptı. Onun içindir ki 2002’den bu tarafa girdiği her seçimde hamdolsun galip çıktı.Yerel yönetici demek, size bizden daha yakın olan kişi demek. Sizin sorunlarınızı kendi yetki ve gücüyle çözecek, kendi yetkisi ve gücü kapsamında olmayanları da iline ve bakanlığa iletmek suretiyle çözüm arayacak kişi demektir. Ulusal kalkınma yerelden başlar. Ulusal kalkınmayı tamamlayabilmek için yerel kalkınmayla uyumlu politika ve proje, iş geliştirmek zorundayız. Biz diyoruz ki, bizimle uyumlu çalışacak arkadaşları yönetici seçin. Dolayısıyla memleket kalkınırken Vezirhan geride kalmasın, aynı vagonda, aynı trende yerini alsın.”ifadelerine yer verdi.

“Ata toprağı Gölpazarı’na ayakbastı”

Vezirhan Beldesindeki programını tamamlayan Bakan Dönmez daha sonra memleketi Gölpazarı’na geçerek burada Cuma namazını eda etti.Sonrasında esnaf ziyareti gerçekleştiren Bakan Dönmez,ardından AK Parti İlçe Seçim Bürosunu ziyaret etti.

Seçim bürosunda konuşma gerçekleştiren Bakan Fatih Dönmez, çocukluğunun bu topraklarda geçtiğini söylediği konuşmasında; “Buraya gönül borcumuz var. Gölpazarı ve Bilecik için ne yapsak azdır, borcumuzu ödeyemeyiz. Yapmak için de gayret ettik. Doğal gaz istediniz getirdik. Gölpazarı yolunu AK Parti hükümetleri söz verdi ve yaptı. Doğal gaz abonelik sayısının giderek arttığı bilgisini aldım. Gölpazarı’nın her mahallesine her evine doğal gaz götürmek bizim boynumuzun borcudur.” dedi.

Memleketi Gölpazarı ziyaretini tamamlayan Bakan Dönmez, Osmaneli İlçe ziyaretinde ise yine esnaflar ile bir araya geldi. Daha sonra AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezine geçen Bakan Dönmez, burada partililer ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İki boyunca Sögüt İlçesi, Bilecik Merkez, Vezirhan Beldesi, Gölpazarı ve Osmaneli İlçelerinde bir takım siyasi temaslarda bulunan Bakan Fatih Dönmez ilimize gerçekleştirdiği iki günlük yoğun programını tamamlayarak Ankara’ya gitmek üzer son ziyaretini yaptığı Osmaneli İlçesi’nden ayrıldı.

Editör: TE Bilişim