Beraberinde; Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve kalabalık grupla Pelitözü Mahallesine giden Bakanımız Fatih Dönmez, Bakanlık olarak gerekli çalışmalar ve görüşmelerin tamamlandığını ve Pelitözü Mahallesine doğalgazı getireceklerini söyledi.

Yerel ve Genel İdarenin işbirliğinde şehirlere güzel hizmetlerin olabileceğinin altını çizen Bakanımız Fatih Dönmez şunları söyledi:

‘’Gaz Dağıtım Şirketinin yetkilileri ile de görüştüm. İnşallah en kısa zamanda sizleri kömürden kurtarmış olacağız. Ormanlar biraz rahat etsin. Doğal gazı da zaten belediye sınırları içinde olan yerlere getirmemiz gerekiyor. İnşallah yine Bilecik merkeze yakın birkaç köyümüzün olduğunu Belediye Başkanımız söyledi. Oradaki Muhtarlarımız da vatandaşlarımız şehre bağlanma noktasında ortak bir karar verirlerse önümüzdeki dönemde oraları da doğalgaza kavuştururuz. Pelitözü ile ilgili olarak Sayın Muhtarım bizden doğal gaz ile ilgili müjde istedi. Biz de yeter ki Pelitözü Mahallemizin sakinleri istesin, olur dedik. Pelitözü Mahallesine de doğal gazı getireceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

Diğer yandan Bakan Dönmez ve beraberindekilerin de köy kahvesinde gazetemizi okuyarak gündemi gazetemizden takip ettiği görüldü.

BAŞKAN CAN:

‘’HÜKÜMETİMİZİN DESTEKLERİYLE PELİTÖZÜ MAHALLEMİZ İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR PLANLADIK’’

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı konuşmada Bakanımız Fatih Dönmez’in ilimize taşrifleri ve katkıları dolayısıyla teşekkür ederek, ‘’Çok şükür her zaman hükümetimizin değerli üyelerinin desteklerini yanımızda buluyoruz. Bu anlamda Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönem için Pelitözü Mahallemiz için çok güzel ve sürpriz çalışmalarımız olacak’’ ifadelerini kullandı.

Bakanımızın müjdesini büyük bir sevinçle karşılayan Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın ve mahalle sakinleri duydukları memnuniyeti belirterek, Bakanımız Fatih dönmez ve Belediye Başkanımız Nihat Can’a teşekkür etti.

,

Editör: TE Bilişim