31 Mart yerel seçimleri öncesi birtakım temaslarda bulunmak ve AK Parti’ye destek istemek için Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in ziyaret programında Söğüt, Bilecik Merkez, Osmaneli, Gölpazarı ve Vezirhan bulunmasına rağmen AK Partili diğer Belediyeler olan Bozüyük, Dodurga ve Bayırköy’ün  olmaması, kamuoyunda “riskli gördüğü yerlere gelip, garanti yerleri es mi geçti?” sorularına neden oldu.

Bakan Dönmez, iki günlük yoğun Bilecik programı kapsamında Söğüt, Bilecik Merkez, Vezirhan, Gölpazarı ve Osmaneli ilçelerini ziyaret etmesine rağmen, AK Partili Belediyeler olan Bozüyük, Dodurga ve Bayırköy’ü es geçmesi dikkatleri çekti.

Bakan Dönmez, Osmaneli’ye geçerken yol üzerinde bulunan Bayırköy’e dahi uğramadı. Kamuoyunda merak uyandıran bu ziyaret listesine ilişkin; Bakan Dönmez’in  Bilecik Merkez, Osmaneli, Gölpazarı  ve Vezirhan gibi riskli bölgelere giderek destek isteyip, Bozüyük, Dodurga ve Bayırköy’e gitmemesi; AK Parti’nin buralarda garanti görüldüğü için mi yoksa bunun bu bölgelerin önemsenmediği anlamına mı geldiği sorularına neden oldu.

Editör: TE Bilişim