Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Perşembe ve Cuma günü Bilecik’te yoğun bir program gerçekleştirecek. İki gün boyunca ilimizde çeşitli siyasi temaslarda bulunacak olan Bakan Dönmez Ertuğrulgazi Türbesini ziyaret ederek başlayacak olan programını Osmaneli İlçesi AK Parti İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı ile sonlandıracak.

Bakan Dönmez, programına Söğüt İlçesi’nden başlayacak

7 Şubat Perşembe günü saat 15.00 de Söğüt Ertuğrulgazi Türbesi ziyareti ile Bilecik’teki programını başlatacak olan Bakan Dönmez, esnaf gezisi, Ak Parti İlçe Teşkilatı ile istişare toplantısı ile Söğüt programını tamamlayıp, Bilecik Valilik ziyareti sonrasında Bilecik Belediye Başkanlığına ziyaret gerçekleştirecek.Ardından Ak Parti Bilecik Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Dönmez, Bilecik’te faaliyet gösteren Elektrik, Gaz Dağıtım ve STK Temsilcileri ile bir araya gelecek ve sonrasında AK Parti Bilecik İl Teşkilatında istişare gerçekleştirecek.

Bakan Dönmez, Osmaneli ziyareti ile programını sonlandıracak

8 Şubat Cuma günü ilimizdeki programını devam ettirecek olan Bakan Dönmez, Bilecik merkezde çarşı esnafı ziyaretleri sonrasında Vezirhan’a geçerek burada AK Parti Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Açılış Törenine katılacak. Ardından Gölpazarı İlçesi’nde Cuma namazını eda edecek olan Bakan Dönmez, AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanlığında istişare gerçekleştirecek. Gölpazarı esnaf gezisinin ardından Osmaneli İlçesi’ne geçecek olan Bakan Dönmez, burada AK Parti İlçe teşkilatı ile bir araya gelerek programını sonlandıracak.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in 2 gün boyunca sürecek olan yoğun Bilecik programı saat saat şu şekilde olacak:

07 Şubat 2019 Perşembe

15.00 Söğüt İlçesi Ertuğrul Gazi Türbesi’ ni ziyaret

15.15 Söğüt İlçesi Esnaf Ziyareti

16.00 AK Parti Söğüt İlçe Başkanlığını ziyaret ve İstişare Toplantısı

17.30 Bilecik Valiliğini ziyaret

18.00 Bilecik Belediye Başkanlığını ziyaret

18.30 AK Parti Bilecik Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Açılış Töreni

19.00 Bilecik’ te faaliyet gösteren Elektrik, Gaz Dağıtım ve STK Temsilcileri ile Toplantı

20.30 AK Parti Bilecik İl Başkanlığı’ nı ziyaret ve İstişare Toplantısı

08 Şubat 2019 Cuma

09.30 Bilecik Merkez Çarşı Esnaf Ziyareti

11.00 TRT Haber Çekimleri

12.00 Vezirhan AK Parti Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Açılış Töreni

13.15 Cuma Namazı ( Gölpazarı )

14.30 AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanlığını ziyaret ve İstişare Toplantısı

15.30 Gölpazarı İlçesi Esnaf Ziyareti

16.30 Osmaneli AK Parti İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı

Editör: TE Bilişim