Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Söğüt'te Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret ettikten sonra baba ocağı Gölpazarı ilçesine hareket etti. Bakan Dönmez, ilçe girişine yaklaşık 5 kilometre kala 200 araç konvoyu ve yaklaşık 500 hemşerisi tarafından karşılandı.

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Bakan Dönmez'e çini tablo hediye ederken Bakan Dönmez, kendisini bekleyen hemşerileri ile tek tek tokalaştı. Bakan Dönmez daha sonra, vatandaşların oluşturduğu araç konvoyuyla ilçe merkezine geldi. Burada kahvehane ziyareti de gerçekleştiren Bakan Dönmez, vatandaşlar ile sohbet etti. Bir süre vatandaşlarla ilçede sohbet eden Bakan Dönmez, daha sonra babası Sefer Dönmez'in evinin bulunduğu Kuşçuören Köyü'ne gitti.

Burada gerçekleştirilen kurban kesiminin ardından köylüleri ile hasret gideren Bakan Dönmez, "ata ocağına geldik çok mutluyuz. Benim çocukluğumun bir kısmı bu köyde geçti, ilçede geçti. Büyüklerimle burada olmam beni son derece mutlu etti. Onların bu coşkulu, duygulu karşılaması bizleri cesaretlendirdi. Onların duasıyla inşallah biz bundan sonra çok daha iyi işler yapacağız. Bütün gayemiz kimse soğukta, yolda, karanlıkta kalmasın diye çalışmak inşallah" diye konuştu.

Yemek ikramının ardından hemşerileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Dönmez, buradan ayrılarak Osmaneli ilçesine geçti.

Editör: TE Bilişim