Dün ilimize gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında Seven Pasajı’ndaki Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.
 



Köy ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu Muhtarlar Derneği bürosunda basına kapalı toplantı gerçekleştirilirken, muhtarlar isteklerini Bakan Nabi Avcı’ya sıraladı. Büronun içerisinde sıcaklığından etkilenmiş olacak ki Bakan Avcı’nın çok terlediği gözlendi. Köy Muhtarları  tüzel kişilikler üzerine yapılan ve son yıllarda kapatılan köylerinde okulların yeniden muhtarlıkların tüzel kişiliklere devredilmesini ve buralara Kur’an Kursları ve biçki nakış kursları açmayı düşündüklerini ilettiler. Muhtarlar ayrıca köylerinde yapılan  taşımalı sistemdeki sorunları da dile getirdiler.



Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar başta olmak üzere birçok mahalle ve köy muhtarı Bakan Nabi Avcı’nın etrafını sararken, hem istekleri hem de büronun sıcaklığının Bakan Nabi Avcı’yı terlettiği gözlendi.



Muhtarlar Cumhurbaşkanlığı seçimleri bittikten sonra Bilecik’te yeniden ağırlamak istedikleri ve isteklerini daha rahat anlatabilmek için Bakan Nabi Avcı’yı belirlenecek bir köyde ağırlayıp kuzu çevirme sözü verdiler.
Editör: TE Bilişim