Bahçelievler Mahallesi’nin genç ve sevilen esnaflarından olan Emrah Ünal, Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Mahallesinin sorunlarını bildiğini ve çözmek için Muhtarlığa talip olduğunu söyleyen Ünal, “01.03.1986′ Sinop’ta doğdum. İlk Okul ve Orta Okulu Sinop Ayancık’da okudum. 2001’de Bilecik’e taşındık. 2003 yılında berber çıraklığına başladım. 2007 yılında kendi berber dükkanımı çarşı merkezde açtım. 2009 yılında Bahçelievler Mahallemize 2. Şubemizi Belekoma Erkek Kuaförünü açtım. 17 senedir Bilecik Bahçelievlerdeyim. 10 senedir de Bahçelievler Mahallemizde esnafım. Berber dükkanım Bahçelievler Muhtar Konağı bitişiğindedir. 2014-2019 Mahalli idari seçimlerde Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı 1. Azasıyım.”dedi

Mahallenin sakini değil, sahibi olma düşünücesiyle hareket edeceğini belirten Ünal, “Bilecik’in en büyük mahallesi olmasından dolayı mahallemizdeki gelişmeleri ve sorunları yakından takip etmekteyim.

Mahallemizi daha yaşanır bir hale getirmek için Muhtarınız olmaya karar verdim. Bahçelievler Mahallemizi Bilecik’in güzide Mahallelerinden birine dönüştürmek dileğiyle desteklerinizi bekliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim