Cafer Elmas
Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili ve Bilecik 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahattin Şeker, sosyal medya üzerinden hükümete yüklendi.
Şeker, yayımladığı mesajda şunları aktardı:
“Kıymetli dostlarım; biraz dertleşelim. Bu ülkede işsizlik oranı yüzde 12'yi bulmuş durumda, dolar almış başını gidiyor, hayat şartları giderek ağırlaşıyor.
Biz halkın içindeyiz, halkımızla konuşuyoruz, halkımızla büyüyoruz. Görüyorsunuz, fotoğraflarımızı paylaşıyoruz. Köylerimize, esnafımıza ve pazarlarımıza ziyaretler yapıyoruz. Vatandaşlarımızla buluşuyoruz.
Esnaf kardeşlerimiz, "Gelirini borcunu harcına yetiremediğinden, para çeviremediğinden, zor durumda olduğundan" dem vuruyor.
Pazar arabasıyla alışverişe giden kadınlarımız "aldıklarımız bunlar, çanta dolmuyor, her şey ateş pahası olmuş, bu fiyatlarla anca aç yaşarız" diye bize dert yanıyorlar.
Gençlerimiz bizi sokakta gördüğünde "işsizlikten, kazancının geçimine yetmediğinden, yuva kuramadığından" yakınıyor.
İşçimiz bizi gördüğünde, "sosyal güvenlik ve sağlık sorunlarından, kıdem tazminatı hakkının belirsizliğinden, köle gibi görülmekten, sendikal mücadelesinin elinden alınmasından, hak arayışına karşı yetkililerin sağırlığından" yakınıyor.
Köylümüz "tarımı da, köyünden yaşayan insanlarımızı da, köylerimizi bitirdiler, belimizi büktüler" diye yakınıyor.
Bizler de diyoruz ki, artık AMPUL PATLADI... Bunlara bu zamana kadar bir şekilde güvenip destek veren, oyunu veren vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu anlatmış olduğumuz tablo, yöremizin ve ülkemizin gerçeklerinden sadece birkaçıdır, manzaranın özetidir. Bu tablonun değişmesi için en önemli adım iradenizdir. Geçmişte şu veya bu partiye oy vermiş olabilirsiniz, ancak bu tarihi dönüm noktası olan seçimlerde tercihlerinizi MHP'den yana kullanın, gayretlerimizi ve samimiyetimizi görün. Umudunuzu yitirmeyin.
İŞİMİZ HELAL GÜCÜMÜZ HİLAL!
Tarih 7 Haziran, Çare MHP!”

Editör: TE Bilişim