Birileri BİRLEŞTİRİYOR, Birileri AYRIŞTIRIYOR...!

Değerli Bilecikliler,

Son günlerde Bilecik'te gerçekleşen Ortak Akıl Toplantıları herkes gibi benim de dikkatimi çekti. Profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan HAYALET konulu reklam kampanyası ile önce dikkatimizi çektiler, sonrasında ise şehrimizin tümünü orta bir hedefe yönlendirmek için çalışmalar başlatıldı.

Şehrimizin üstündeki ölü toprağını kaldırmak adına sahip çıkan ve şahsi reklamlarını yapmadan yola çıkan bu ekibe başarılar diliyorum, bu çalışmaları başından sonuna kadar desteklediğini bildiğim ve BİLECİK İçin bir şans olduğuna inandığım Sayın Valimiz Tahir Büyükakın'a da tüm Bilecikliler adına teşekkür ediyorum.

Bilecik için yapıldığına inandığım çalışmaların tümüne maddi manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğumu ayrıca duyurmak istiyorum.

İnsan bu gelişmeleri gördükçe ister istemez heyecanlanıyor, Bilecik ayrımcılıktan, ayrışmalardan kaynaklanan makûs talihini yeniyor mu, artık Bilecik için ortak işler yapmaya, ortak kararlar almaya mı başlıyoruz derken.

Dün Katı Atık Geri Dönüşüm Tesisi'nin açılışına ilişkin olarak açılış ve tanıtım programı haberleri gördük haberlerde. 3-4 yıl gecikmeli olarak gerçekleşse de, şehrimizle ilgili bu hizmetin bilgilendirme toplantısında, 1-2 ilçe hariç olmak üzere diğer ilçelerin Belediye Başkanları yoktu. Bilecik Belediye Meclis Üyesi olarak bizler DAVET BİLE EDİLMEDİK. Hadi Muhalefeti davet etmedin diyelim, kendi partinin belediye meclis üyelerini neden davet etmiyorsun?

3 masa etrafında Bilecik Belediye Başkanı'na yakın çevresi vardı sadece. Bu sadece bir örnek, buna benzer bir sürü örnek verilebilir. Şehriniz için alınan her kararda Belediye meclis üyelerinin emeği ve desteği ile yürüdüğünü unutup, onları saymaz ve tanımasan onlarda seni saymaz ve tanımaz. Defalarca bunu dile getirmemize rağmen, Sayın başkanın hala bireysel, Hep BEN odaklı çalışma arzusuna artık çok da iyi niyetli olduğu söylenemez. Zira HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE DAHA GÜZELE sloganınız ile ters düşüyorsunuz...

Askerimiz AFRİN’ DE kahramanca savaşıp, vatan için canını ortaya koyarken, bu vatanda yaşayan bizler BİRLİK'ten yana, BÜTÜNLÜK'ten yana olduğumuzu sürekli duyurduk. Küçük konularla kamuoyunda bölünmeye neden olmamak için gördüğümüz birçok yanlışı da düzeltileceği umuduyla eleştirmedik.

Ancak BİRLEŞMEKTEN, ORTAK AKlL'dan bahsedilen bu günlerde, Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı da olan Bilecik Belediye Başkanı, sanırım şehrin BİRLİK mesajlarını tam olarak algılayamadı. Ortak Akıl konusundaki mesajlarında bile kendi reklamını yapmaktan çekinmeyen Belediye Başkanına sesleniyorum.

Birileri BİRLEŞTİRİYOR/ Birileri AYRIŞTIRIYOR. Bilecik siyasi tarihi, bugün hiçbir görüş ayırmadan birleşmekten yana yapılanlara inat, sizin gibi bu hata ve yanlışlarda ısrar ederek AYRIŞTIRANLARI iyi tespit edecektir. Artık şahsi egonuzu bir yana bırakın da, tarafınızı birleştirenlerden yana belirleyin.

Yoksa BİLECİK KAYBEDİYOR, biz kaybediyoruz.

Editör: TE Bilişim