Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünce yürütülmekte olan ‘Hayat Birlikte Güzel’ projesi kapsamında düzenlenen liseler arası voleybol turnuvasında dereceye giren takımların oyuncularına ödül verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Hayat Birlikte Güzel” projesi faaliyetleri çerçevesinde Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya; Bilecik Anadolu Lisesi, Ertuğrulgazi Lisesi, Hayme Ana Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, İbn-i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde öğrenim gören 50 öğrenciden oluşan 5 takım katıldı.

Turnuvanın amacı; internet, televizyon ve telefon bağımlılığıyla kendilerine sanal bir dünya kuran internet kafeler gibi a-sosyal ortamlarda zararlı internet oyunlarıyla dikkat kaybı yaşayan, derslerine işine odaklanamayan, sınırsız internetin zararlı etkilerine maruz kalan gençlerin sanal dünyadan uzaklaştırılması, farklı sosyal-kültürel çevreden katılımcıların spor aracılığı ile tanışıp-kaynaştırılması, kişisel özgüvenlerinin geliştirilmesi ve toplumla yaşama bilincinin güçlendirilmesi olarak belirtildi.

23-27 Kasım arasında düzenlenen turnuvada dereceye giren takım oyuncularına Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne bağlı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreni ile ödülleri verildi. Turnuvaya katılan tüm öğrencilere spor ayakkabısı ve forma hediye edildi.

 

Editör: TE Bilişim