Şeker hukuk ve danışmanlık bürosu açıldı. Bilecik Barosu'nun 129. üyesi olarak meslek hayatına başlayan Avukat Onur Şeker, çalışma bürosunun açılışında yaptığı konuşmada gözyaşlarına hakim olamadı.

Avukat Onur Şeker'e ait Şeker hukuk ve danışmanlık bürosu açılışı gerçekleşti. Bilecik Barosu'nun 129. Üyesi olarak hukuk camiasına adım atan genç avukatı meslektaşları ve siyasiler mutlu gününde yalnız bırakmadı. Açılışa; CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Baro Başkanı Halime Aynur, CHP İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ramazan Kurtulmuş, avukatlar ve Şeker'in yakınları katıldı.

Tüzün: 'Adı da Onur, kendi de onur'

Açılış töreninde ilk olarak söz alan Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur, genç avukat Onur Şeker'i uzun zamandır tanıdığını belirtirken hayırlı olsun temennilerini iletti. CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Şeker'i çocukluğundan beri tanıdığını belirtirken, 'Adı da Onur, kendi de onur' yakıştırmasında bulundu. Tüzün, konuşmasında "Onur kardeşimizin hukuk bürosunun açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Onur'u ben çocukluğundan beri tanıyorum. Erzurumlu kökenli olmasına rağmen Bilecikli sayılan kardeşimizdir. Bilecik'te gençlerimizin öğretim dönemlerinde başarılı olması ve ilimize hizmet etmeleri bizim için ayrı bir onurdur. Bu onuru paylaşmak için buradayız.  Adı da Onur, kendi de onur. Onur kardeşimizi kutluyor ve bol kazançlar diliyorum.  Avukatların temelde iki görevi vardır. TBMM'de çıkan yasaları yakından takip edecek. Biz yasa çıkarırken içerisini yorumlayacak olanlar ve hukuka dökecek olanlar bunlar.Kendisini yürekten
kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

"Anneme babama çok teşekkür ediyorum"

Kurdele kesim törenin ardından konuşma gerçekleştiren genç avukat Onur Şeker, duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. Annesi ve babasından öğretim hayatı boyunca büyük destek gördüğünü söyleyen Şeker, " babam sırtında taş taşıyarak beni bugünlere getirdi. Annem benle beraber masada ders çalıştı" dedi. Tüm tanıdıklarına tek tek teşekkür eden Şeker, "Beni hayatımın en güzel günlerinden birinde yalnız bırakmadığınız için hepinize gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün duygu yoğunluğu yaşıyoruz. Sizin gibi değerli dostlarımızı yanımızda görünce insan duygulanıyor. Beni bugünlere getiren  anneme babama çok teşekkür ediyorum. Çünkü babam sırtında taş taşıyarak beni bugünlere getirdi. Annem benle beraber masada ders çalıştı. Hepinize gönül dolusu teşekkür sunuyorum çünkü hepinizin bende hakkı var. Askere gittiğimde Bilecik Barosu'nun ve çoğu kişinin hakkı var bende. Allah beni sizlere mahcup ettirmesin" dedi.

 

Editör: TE Bilişim