Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde iki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; şehir merkezinden Organize Sanayi Bölgesi istikametine doğru  ilerlemekte olan  Onur Y. kontrolündeki 11DA 465 plakalı otomobil Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önündeki ışıklarda duran Gülay S.'nin kontrolündeki 64 KA 225 plakalı otomobile arkadan hızlı bir şekilde çarptı.

Çarpmanın etkisiyle oluşan kazada sürücü Gülay S. yanındaki yolcu Ataman Y.ile diğer araçta bulunan sürücü Onur Y. ile aracın içerindeki yolcular Adem U. ve Fatma K. yaralandılar.

112 acil ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, sürücü Onur Y.’nin vücudunun bazı bölgelerinde kırıklar olduğu tespit edildi.

Kaza sebebiyle trafik akışı iki yönlü olarak bir süreliğine aksarken, ayni bölgede kısa süre önce de sonu ölümle gerçekleşen kazanın ardından meydana gelen trafik kazası  vatandaşları tedirgin etti.Gerçekleşen kazaya şahit olan çevredeki bazı vatandaşlar ise  sadece trafik lambalarının kazalara çözüm üretmediği yönünde yorumlarda bulundular.

Editör: TE Bilişim