İlk olarak Sheraton Hotel’de düzenlenen Yerel Yönetimler Aday Adayları Eğitimine katılan Aykut Tosun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı’nın da bulunduğu parti eğitmenleri ve çeşitli üniversitelerden öğretim üyelerinin nezaketinde Etkili İletişim Becerileri, Halkla İlişkiler ve Propaganda, Yerel Yönetim Modeli, Türkiye’de Yerel Yönetimler ve Yasal Düzenlemeler, Sosyal Demokrasi ve Kentsel Dönüşüm konularında eğitim aldı. Kendisi de Cumhuriyet Halk Partisi Parti eğitmeni olan Tosun, eğitim programının ardından CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığının daveti üzerine Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı Aday Adayı olarak Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda düzenlenen “Gençlik Seçime Hazır” sloganlı genç aday adayları tanıtımı programına katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, Genel Başkan Yardımcıları Adnan KESKİN, Gürsel TEKİN, Emine Ülker TARHAN, Erdoğan TOPRAK ve çok sayıda milletvekili ve parti meclisi üyelerinin katıldığı programda Bilecik İl Başkanı Çağatay KARAAHMET, İl Saymanı Erdoğan TAN, Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Didem GÜLTEKİN, Bilecik Belediye Meclis Üyesi Onur YILDIRIM ve Bilecik CHP Gençlik Kollarından çok sayıda genç de bulundular.

         Programda konuşan Gençlik kolları Genel Başkanı İrfan İnanç YILDIZ ve CHP genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, gençlerin siyasette daha çok desteklenmeleri ve yer almaları konusunda vurgu yaptı.
        Bu programın ardından CHP Genel Merkezi’ni de ziyaret eden Aykut TOSUN ve Bilecik Heyeti Kemal KILIÇDAROĞLU ile görüşüp değerlendirmelerde bulundu.









Editör: TE Bilişim