Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (AYGAD) tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen"Altın İmza Ödülleri" töreni Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’de başarı ödülü alan isimler arasında yer aldı.

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (AYGAD) tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla "Altın İmza Ödülleri" töreni düzenlendi. Maltepe'deki bir otelde düzenlenen törende, ödüle layık görülen basın mensuplarına, belediye başkanlarına, milletvekillerine, spor ve sanat dünyasından isimlere, STK'lara ve iş insanlarına ödül ve plaketleri verildi.

Ödül töreninde bir konuşma AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, “Mesleğimizin bugün geldiği nokta düşündürücü. Özellikle yerel gazeteciler çok sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Basın İlan Kurumu’nun ilan yelpazesinin daha da açılmasını dilerken, tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.


AYGAD tarafından düzenlenen “Altın İmza Ödülleri” töreninine çok sayıda yeni ve eski milletvekili, belediye başkanları, bürokratlar ve ünlü gazeteciler katılırken ilimizden de Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin katılım sağladı.

AYGAD tarafından başarı ödülüne layık görülen  Başkan Tekin, salonda büyük ilgi gördü. Başkan Tekin’e “Altın İmza Ödülleri” töreninde yaptığı konuşma sonunda başarı ödülü verildi. Başkan Tekin, kendisine takdim edilen başarı ödülünü alırken, “Bu ödülü Bilecik ilimizin güzel ilçesi Pazaryeri’min tüm kadınları adına aldım.” dedi ve  tüm salondan coşkulu bir alkış aldı.

Ödül alan Başkan Tekin, yaptığı açıklamada; “Alanında ödül almaya hak kazanmış bir çok başarılı bilim adamı ilim adamı siyasetçi sanatçı sporcu ve gazeteci ile birlikte AYGAD tarafından ödüle layık olmaktan mutlu oldum. İlçemizi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyoruz . Bu ödülü de ilçemize hizmet anlamında başarılara birlikte imza atacağımız güzel ilçem Pazaryeri’nin güzel insanları adına aldım. AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ ve yönetim kuruluna emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Diğer yandan ödül verilen diğer kişiler şu şekilde: "TRT spor yorumcusu Erdoğan Arıkan, Kök hücre, gen hücre ve kanser konusunda araştırmalar yapan Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fikrettin Şahin, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, Milliyet Gazetesi spor yazarı Aksal Yavuz, İş insanı Arzu Yılmaz, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Milli karateci Alparslan Yamanoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Dünya Ticaret Merkezleri Birliği Başkanı Mirze Şimşek, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Gazeteci Selim Akdoğan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Radyocu Yusuf Erbaş, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, TRT Haber spikeri Fuat Kozluklu, Show TV Ana Haber Spikeri Özge Ece Üner, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Program sunucusu Melih Altınok, Programcı Didem Arslan Yılmaz."

Editör: TE Bilişim