Cafer Elmas


           Yetenek Sizsiniz Türkiye programının önceki gün yapılan çekimlerinde Ömer Bahadır Beşkardeş  ismindeki engelli genci gören programın Jürisi, genci yanlarına  çağırarak önce öptüler, sonrada fotoğraf çektirerek gerçek sanatçı olduklarını gösterdiler.

 Çekim arasında jüri üyelerinden Hülya Avşar  arka sıralarda oturan engelli genç Ömer Bahadır Beşkardeş’i yanına çağırdı. Ömer Bahadır’ı önce yanaklarından öpen, sonra kendisini öptüren ardından da sarılarak hatıra fotoğrafı çektiren Avşar Kızı’nın bu davranışına kayıtsız kalamayan Acun Ilıcalı ve Eser Yenerler de Ömer Bahadır’ı öperek hatıra fotoğrafı çektirerek gerçek sanatçı olduklarını gösterdiler. Sanatçıların bu davranışı seyirciler tarafından alkışlanırken engelli gencin mutluluğu ise yüzüne yansıdı.




Tüm Türkiye’nin beğeniyle takip ettiği yarışma programı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” geçtiğimiz hafta program çekimini Bilecik’te gerçekleştirdi.

Yeni hizmete açılan Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı programa katılan 2500 kişi iki gün boyunca keyifli saatler geçirdiler. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenerler’le bol bol fotoğraf çektiren Bilecikliler, böylesine büyük bir sahne şovuna ev sahipliği yapmanın keyfini çıkardılar. Vatandaşlar, gösterinin ilimize gelmesinde emeği geçen Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan’a ve Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür ettiler.

 

Editör: TE Bilişim