Bilecik’in en modern spor salonu Fitness Club, Cumartesi günü düzenlenen açılışla hizmete girdi. Bilecik halkına dünya standartlarında hizmet vermek için hiçbir masraftan kaçılmadan hazırlanan salonun açılışına Milletvekilleri Halil Eldemir ve Yaşar Tüzün’ün yanı sıra ilimiz siyasetinin önde gelen isimleri katıldı. Son teknoloji spor aletlerini geniş ve ferah bir mekanda sporseverlere sunan Fitness Club, açılışında tüm davetlilerden tam not aldı.

Salonun açılışını yapan Milletvekilleri Halil Eldemir ve Yaşar Tüzün’e İl Başkanları Kadir Bayrak ve Metin Yaşar eşlik etti. Açılışta konuşan Milletvekili Eldemir, Bilecik’in her geçen gün büyüyüp geliştiğini ifade etti. Eldemir, modern çağın insanları hareketsiz bıraktığını ve bunun beraberinde bir takım rahatsızlıkların ortaya çıktığını, bu hastalıklardan korunmanın yolunun da spor yapmak olduğunu söyledi. Eldemir ilimize böylesine güzel bir tesis kazandıran girişimcilere hayırlı kazançlar diledi.

Milletvekili Yaşar Tüzün ise, salonun açılışına geldiğinde gözlerine inanamadığını söyledi ve salonun Avrupa standartlarında muhteşem bir tesis olduğunun altını çizdi. Bilecik’te doğup, büyüyüp, burada kazandığı parayı yine buraya yatıran girişimcileri gördüğünde çok mutlu olduğunu söyleyen Tüzün, bu tesisi ilimize kazandıran Dindar ailesi ve ortaklarına Bilecik halkı adına teşekkür etti. “Bu tesisin kıymetini bilmemiz lazım” diyen Tüzün, Türkiye’de pek çok fitness salonuna gittiğini ama en güzeli ve en iyisini burada gördüğünü ifade etti. Tüzün, tüm Bileciklilerden bu tesise sahip çıkmalarını istedi.

Kurdele kesilmesinin ardından salonu gezen davetliler, kendileri için hazırlanan Latin dansı ve harmandalı gösterisini izlediler. Her köşesi titizlikle hazırlanan Fitness Club’a üye olan sporseverler, fitness, vücut geliştirme, speed bike, step, aerobik, dans gibi çok sayıda hizmetinden faydalanabilecek. Salonun kadın ve erkekler için ayrı saunası, temizliğiyle dikkat çeken soyunma odaları ve duşları, diyet yemeği restoranı ve vitamin barı öne çıkan özelikleri arasında. Fazla kilolarından şikayetçi olan, daha sağlıklı bir hayat yaşamak isteyen tüm Bilecikliler için Fitness Club haftanın 7 günü hizmet veriyor.





Editör: TE Bilişim