Anayasa Değişikliğini anlatmak için Cuma günü ilimize gelecek olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu ve Anayasa Hukukçusu Prof. Süheyl Batum'un programının yeri ve zamanı belli oldu.

24 Mart Cuma günü Belediye Kültür Sitesi’nde saat 18:30’da düzenlenecek olan programa katılımın yoğun olması bekleniyor.

Bilecik Barosu öncülüğünde düzenlenen panele konuşmacı olarak katılacak olan Feyzioğlu ve Batum, 16 Nisan tarihindeki anayasa referandumunu anlatmak için Bilecik halkıyla saat 18:30’da Kültür Sitesi’nde buluşacak.

Programa ilişkin Bilecik Barosu Başkanı Av. Halime Aynur, yaptığı açıklamada, “Demokrasi, hukuk ve geleceğimiz adına çok önemli bir değişikliği oylayacağımız 16 Nisan referandum öncesi halkımızı, değiştirilmek istenen Anayasa maddeleri hakkında bilgilendirmek, hukuk boyutunu anlatmak biz hukukçuların ve Baroların en önemli görevlerinden biridir.

Bilecik Barosu olarak bu sorumluluk bilinci ile Bilecik Belediye Kültür Sitesi’nde 24.03.2016 tarihinde saat 18:30’da Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum’un konuşmacı olarak katıldığı bir panel düzenlemiş bulunuyoruz. Tüm Bilecikli hemşerilerimizi  davet ediyoruz.

Değiştirilmek istenen bu maddeler bize neler getirir, neler götürür; birlikte değerlendirelim. Neye evet, neye hayır dediğimizi iyi bilelim ve sonrasında halkın iradesine, kararına hep birlikte saygı duyalım” dedi.

Editör: TE Bilişim