Gökay Şimşek

     Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edilişinin 79.yılında saygı ile anıyoruz.

     Gerçekleştirdiği büyük devrim ile ezilen mazlum milletlere umut olan Atatürk; “benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Önemli olan benim fikirlerimdir” demişti. Bizim için bugün itibariyle asıl önemli olan nokta burasıdır. Atatürk’ün bize bıraktığı en önemli miras istiklal ve bunun kurumsal şekli olan bağımsız milli Türk Devletidir.

     Bu mirasın bekçileri olarak ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü her 10 Kasım’da yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, ölüm yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de saygı ile anılacak. Bilecik Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma programı 08.50’de Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayacak ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzleştiği an olan 9’u 5 geçe hayat duracak. Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma ve saygı duruşu sonrası anma töreni saat 10.00’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde devam edecek.

Editör: TE Bilişim