Büyük Birlik Partisi’nin 2.Olağan Kongresinde güven tazeleyerek yeniden İl Başkanı seçilen Murat Önal mazbatasını aldı.

Mazbata töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Önal, “3 Ekim 2020 cumartesi günü yapılan olağan kongrede çok değerli delegelerimizin oyları ile Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Yönetimi olarak göreve seçilmiş bulunmaktayız.

Bilecik'imize ve ülkemize hizmet etmek için bugün de burada Ya Allah Bismillah diyerek mazbatamızı aldık.

Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu şöyle demişti." Haksız kalabalıklara sultan olmaktansa haklı davamda yalnız kalmayı tercih ederim."

Biz Alperenler olarak şehit liderimizin düsturundan asla ayrılmayacağız, hak yolunda Haklı davamız da gerekirse tek başımıza yürüyeceğiz. Asla mazlumun karşısında zalimin yanında olmayacağız.

İl yönetimimiz olarak Merhum liderimiz Firavun'a karşı çıkmak yetmez, Musa'nın yanında olmak gerekir. " Sözünden yola çıkarak Azerbaycan'da ki kardeşlerimize Karabağ'da ki savaşlarında yanlarında olduğumuzu ve her daim onlarla birlikte olacağımızı beyan ediyoruz. Ayrıca dava arkadaşlarımızın tamamının imzası bulunan Karabağ'da cephede on saflarda gönüllü asker olarak savaşmaya hazır olduğumuzu beyan eden mektubu gün itibari ile Azerbaycan büyükelçiliğine ulaştırılmak üzere göndermiş bulunmaktayız .

Vatan ne Turkiye’dir Türklere, Ne Türkistan vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Turan.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim