MHP Bilecik milletvekili adayı Bahattin Şeker, çok sayıda partilinin katılımıyla ziyaretlerine devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Bozüyük Yardımsevenler Derneği, Bozüyük AKUT, Eriklililer, Kuşçular ve Dodurgalılar Derneklerini ziyaret eden Bahattin Şeker; vatandaşlarla buluştu ve dertleşti.

Ziyaretlerinde AKP'ye yüklenen Şeker; "Bugün Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde milletimiz sömürülmekte, ülkemiz bölünme tehdidiyle karşı karşıyadır. İşçilerimiz ihmallerle can vermektedir. Çiftçimiz kan ağlamaktadır. Esnafımız borç batağındadır. Gençlerimiz işsizliğin ızdırabı içinde yaşamaktadır. Emeklimiz zor zahmet geçinmektedir.13 yılda yoksulluk milletin kaderi olmuş, ülke yolsuzluk batağında, Türkiye'miz yasaklara mahkum edilmiştir.

Bu karanlık tabloyu milletimiz görmektedir. Ülkemiz bu haldeyken, haram saltanatı kurup saraylarda yaşayanlar, vatandaşımızı düşünmemektedir. Asgari ücret 1000 liranın altındayken, saraydaki altın varaklı bir kadehin fiyatı 1000 liradır. Bu karanlık tabloyla birlikte, ülkemiz bölünme tehdidiyle karşı karşıyadır. AKP PKK ile masaya oturmuştur. açılım, barış, çözüm diyerek milletimizi oyalamaya çalışanlar; bugün ülkemizin geldiği noktanın sorumlusudur." dedi.

Bahattin Şeker, bugünkü ziyaretlerinde ise önce Pazaryeri ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Ardından Pazaryeri ilçesinde BAĞKAR şirketi tarafından açılması planlanan yağ fabrikasının temel atma törenine katıldı.
Editör: TE Bilişim