Önceki akşam Belediye eski Başkanı ve eski Milletvekili Mehmet Seven’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Aşağıköylüleri kızdırdı.

Anlamsız ve tuhaf bulunan paylaşımda Mehmet Seven, “görevliler uyumakta, Aşağıköy PKK kampına döndü. Sılam atışları başladı, görevliler nerede” diye yaptığı paylaşımın ardından Aşağıköylüler biranda Seven’in paylaşımının altına sert yorumlar yapmaya başladı.

Mehmet Seven hakkında bu paylaşımı için suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Aşağıköylülerin tepkisi sonucu Seven, paylaşımını sosyal medya hesabından kaldırmak zorunda kaldı.

Bir tepki de BBP İl Başkanı Önal’dan

“Kınıyorum”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, geçmiş dönemlerde Bilecik Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği yapan Mehmet Seven'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım sonrası Aşağıköy halkı adına tepki gösterdi.

Köyde ikamet eden BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal, paylaşımı kınayarak, "kendi sosyal medya platformunda 26 Temmuz tarihli paylaşımında ikametgah etmekten ve yaşamaktan gurur duyduğum tarihi boyunca halk olarak devletinin emrinde, milletin yanında olan bu hususlar doğrultusunda bedeller ödemiş Aşağıköy köyümüz hakkında gerçek dışı ve kamuoyuna yanlış bilgi aktarımında bulunan, geçmiş dönemlerde Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği görevinde bulunmuş olan, yaşadığı toplumdan uzak ve ne konuştuğunu bilmeyen Mehmet Seven’i şiddetle kınıyorum. Her biri birbirinden kıymetli Aşağıköy halkından özür dilemeye davet ediyorum" dedi.

Mehmet Seven’in neden böyle bir paylaşım yaptığı ise merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim