Psikolojik problemleri ve aynı zamanda alkollü olduğu iddia edilen şahıs 230 bin lira değerindeki sıfır otomobili parçaladı.

Olay Cumhuriyet Mahallesi Kırklar 3.Sokak’ta meydana geldi. Sabah saatlerinde eline bir sopa alan Ç.G. isimli şahıs Serkan C.’nin eşi Gurbet A.’ya kullanması amacıyla aldığı 11 AG 882 plakalı aracın camlarını ve farlarını kırarken, kaportasını da yamulttu.

“Ara polisi gelsin”

Araca vuran şahsı kameralara çeken ve “Oğlum neden vuruyorsun arabaya?” sorusunu soran kadına, “Arayın polisi gelsin, teyze kimse sahibi gelsin,ara polisi” şeklinde ifadelerde bulundu.

“Araçtan daha hevesimizi bile alamadık”

Eşine daha 12-13 gün önce arabayı Adapazarı’ndan aldıklarını söyleyen Serkan C. Mahalle sakinlerinin haber verdiği olay sonrası bölgeye gittiğinde gördüğü manzara karşısında yıkıldığını söyledi ve“Eşimin arabası 12-13 gün önce sıfır aldık Adapazarı’ndan. Sabah sekiz buçukta aile bakkalımız, ‘aracınıza bir kişi vuruyor, polisler aşağıda’ diyerek bizi kaldırdı. İndiğimizde araç kötü durumdaydı. Aracı mahvetmiş. Emniyetten alkollü olduğunu söylediler. Aramızda herhangi bir husumetimizde yoktu. Tanıyorum kendisini de. Bir alt sokağımızda oturuyor. Ama sadece bize zarar vermemiş, diğer evlerin camlarını da kırmış diye bilgi aldık. Araçtan daha hevesimizi bile alamadık.” dedi.

Diğer yandan Ç.G. isimli şahsın araca yakın bir binanın da giriş kapısının camlarını kırdığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim