Güvenlik güçlerinin GBT sorgusu sırasında kaçan ve ardından kovalamaca sonrası yakalanan şahsın çantasından adeta cephanelik çıktı.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, Kent Ormanı mevkiinde bulunan bir ticari taksiden şüphelenerek araçta arama yapmak üzere harekete geçti.Araçta bulunan bir erkek ve bir kadının GBT sorgusunu yapan güvenlik güçleri kadının aramasının olduğunu tespit etti.

Bu sırada A.A. isimli erkek şahıs aniden kaçmaya başladı ve bu sırada üzerinde bulunan kurusıkıdan bozma tabancayı yol kenarına attı. Bir süre kovalanan şahıs yakalanırken, üzerinde ve çantasında yapılan aramada;3 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 5 adet şarjör ve 8 adet fişek, kurusıkıdan bozmada kullanılan mengene ve kılavuz, çeşitli ebatlarda 3 adet namlu, 2 adet bıçak, 4 adet yiv-set açıcı aparat ve çeşitli materyaller ele geçirildi.

Gözaltına alınan iki şahıstan kadın serbest kalırken, erkek şahıs A.A. ise adliyeye sevk edildi. Şahsın çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim