CHP GenelBaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçimleri nedeniyle başlattığı geziler çerçevesinde bugün Bilecik’e geliyor. CHP’nin mitingi saat 16.00’da Hükümet Meydanında başlayacak.

Seçim gezileri sırasında bütün Anadolu’yu dolaşan, her gün üç dört ilde miting düzenleyen, geceleri de televizyonlardaki programlara katılan Kılıçdaroğlu, çok önem verdiği Bilecik mitingini, seçim kampanyasının son dönemine bıraktı. Kılıçdaroğlu, CHP Bilecik örgütüne kampanyanın başında, “Sizden 2-0 sonuç istiyorum. Ona göre çalışın” talimatı verdi.

CHP Bilecik örgütü Kılıçdaroğlu’nun mitingi için son hazırlıklarını yaptı. CHP Bilecik 1. sıra adayı Yaşar Tüzün, “Genel Başkanımızı Ana Muhalefet Lideri olarak karşılayıp Başbakan olarak uğurlayacağız. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Tüzün, Kılıçdaroğlu’nun Bilecik’e çok önem verdiğini, genel başkanlığından önce grup başkanvekilliği sırasında da Bilecik’e gelip sokaklarda dolaştığını, toplantılarda konuşmalar yaptığını, yerel ve genel seçimlerde ziyaret edip mitingler düzenlediğini anımsatarak, “Bilecik genel başkanımız için uğurlu bir merkezdir. Bu kez Genel Başkanımız Bilecik’e uğurlu gelecek, bereketli gelecek. Onun da desteğiyle 2-0 kazanıp arkadaşımız Çağatay Karaahmet ile el ele Bilecik’i parlamentoda temsil etme onuruna kavuşacağız” diye konuştu.

 

Dün Ankara’da bazı haber kanallarının canlı yayın konuğu olduktan sonra  Pursaklar ve Keçiören ilçelerinde vatandaşlarla buluşan, ardından saat 18.00’de Aydın’da miting yapan, gece de İzmir’e geçerek İzmir Ticaret Borsası’nda konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bugün Bilecik’ten önce saat 14.00’de Kütahya miting düzenleyecek. CHP lideri, saat 16.00’da başlayacak Bilecik mitinginin ardından Sakarya ve Düzce’de miting yapacak.

Editör: TE Bilişim