Şampiyonluğa tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’ten de tebrik yağdı. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir sosyal medya hesabından takımı tebrik ederek, İngiltere’yi yenerek Avrupa Şampiyonu olan Ampute A Milli Futbol Takımımızı çok tebrik ediyorum. Güç yürekten gelir. A Millilerimize örnek olsun” dedi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımızı gönülden tebrik ediyorum.Türkiye sizinle gurur duyuyor” paylaşımını yaparken; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da, “Ampute Avrupa Futbol Şampiyonasında finalde İngiltere’yi 2-1 yenen Ampute Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu oldu. Azminizle kocaman yüreğinizle bu kupayı hakkettiniz helal olsun yüreği kocaman adamlar” ifadelerini kullandı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun Ampute Milli takımımızı tebrik ettiğini belirterek “İngiltere’yi 2-1 yenerek Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli takımımızı bu başarılarından ve üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.Bizlere bu şampiyonluğu yaşattıkları için Milli takımımızın tüm teknik kadrosunu ve oyuncularını gönülden kutluyorum.Bu gurur hepimize yeter” dedi

 Bunun yanında birçok STK temsilcisi ve siyasinin de kutlama paylaşımı yaptığı görüldü.
 

Editör: TE Bilişim